Trojka sa ženom i muškarcem

Uopšte nije neuobičajeno da se žena skida pred ženom, samim tim, puno je lakše ostvariti ovu fantaziju nego prethodnu. Ali žena ne bi bila žena ako ne bi i seks zakomplikovala, tako da, verovatno će vam tražiti da ta druga žena samo posmatra, eventualno donekle učestvuje u samom činu. Ljubomora i deljenje muškarca, no no.

Muška dominacija

Masovna pojava metroseksualaca je donekle kriva za ovu fantaziju. Moderne i nezavisne žene vole muškarce koji se ne plaše svog testosterona. Žena želi da je muškarac uslovno rečeno, istrese iz gaća, ako me razumete. Ali kada se scena brutalnog muškarca završi, jednakost mora da stupi na snagu.

13 Reasons Why You Have NO SEX DRIVE Osam ženskih seksualnih fantazija: Nikad dragi nisi sazno, da ja volim sado mazo

Ženska dominacija

Istina, žene vole jake i snažne muškarce u pravom smislu te reči, seka perse ne dolaze u obzir. Ali, žena takođe želi, makar u fantaziji, da je taj isti snažan muškarac moli za seks i pažnju u krevetu. Zašto? Ona ima potpunu kontrolu dok u isto vreme uživa u pažnji svog muškarca. Dovoljan razlog?

Seks sa strancem

Većina žena nikada neće ostvariti ovu fantaziju, možda neće ni priznati da maštaju o tome, i ako kažu da ne maštaju – lažu. Leto, bar, piće, muškarac kome ne moraš da znaš ime i čist seks. Ali, osećaj krivice neće dozvoliti svakoj ženi da se upusti u ovu avanturu. Fine se nikako neće upustiti jer se boje svetlosti dana, a one loše, one ni ne znaju kako izgleda svetlost dana.


Vesela veverica – krije identitet jer je to kul. U slobodno vreme je manijak i alkoholičar i stidi se toga. Manekenka da bude, samo to.

Comments