Hot topics

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

Zahvaljujući novoj Dual Perfume Micro Capsules tehnologiji iz Lenora, svežina opranog veša traje i do nedelju dana. Poznate Lenor dame Jelena Tomašević, Marijana Mićić i Nina Janković imale su posebnu ulogu na ovom događaju predstavljajući Lenor linije proizvoda, svaka od njih u skladu sa svojim profilom ličnosti.

Lenor dame Osećaj svežine uz Lenor i do sedam dana

“Mojoj porodici i meni najvažnije je da svežina i miris opranog veša traju što je duže moguće. Neverovatno je da sada, zahvaljujući Lenor-u, svežina može da traje nedelju dana “, rekla je Jelena Tomašević

Dugotrajna svežina i do nedelju dana

Zahvaljujući naprednoj tehnologiji koju Lenor koristi, miris i osećaj svežine vašeg veša može vas pratiti i do 7 dana. Možda se pitate kako je to moguće. Do nedavno je brend Lenor koristio tehnologiju Perfume Micro Capsules. Svaka parfimisana čestica se zadržavala duboko unutar tkanine nakon pranja. One bi se aktivirale prilikom dodira, zagrljaja, pokreta i oslobađale miris skriven u kapsulama. Zahvaljujući toj tehnologiji svež miris bi ostajao na vašoj odeći tokom celog dana. Sada, Lenor predstavlja Dual Perfume Micro Capsules tehnologiju koja donosi dvostruko više dugotrajnog osećaja svežine.

Tajna Dual PMC (Perfume Micro Capsules) tehnologije:

Svaki Lenor proizvod sada se sastoji od dva tipa mikro kapsula: Dominant i Blend-in kapsule koje pružaju dvostruko više osećaja svežine nego ranije. Prvi tip je moćni signal na tkanini sa jakim udarom vodećeg mirisa, a drugi je divna mirisna nota. Kapsule su poput muzičkih nota. Što više nota imate, možete stvoriti više zvukova, pa će i vaše iskustvo biti bogatije. Zbog toga Lenor nudi 14 mirisnih varijanti. Nova unapređena tehnologija mikro kapsula znači da ne morate da koristite veliku količinu omekšivača da biste postigli željeni efekat svežine koji dugo traje, možete koristiti istu količinu kao i ranije, ali sada osećaj svežine traje duže. Isto važi i za muziku – neće biti lepša samo ako je glasna. Koristite normalnu količinu Lenor omekšivača i osetite dugotrajnu svežinu novog Innocente Lenor Parfumelle omekšivača.

Novi Lenor Parfumelle Innocente

Korišćenje novog Lenor Parfumelle Innocente omekšivača odvešće vaša čula na putovanje u nove, udaljene, egzotične krajeve. Ovo parfimisano poboljšanje je prirodom inspirisan miris koji je stvoren posebno da bi sprečio nastanak neprijatnih mirisa na garderobi. Uverite se i sami u to na vašoj posteljini i iskusite dugotrajnu svežinu i miris Lenora koji traje čak i do 7 dana.

Nina Jankovic Osećaj svežine uz Lenor i do sedam dana

„Lenor Parfumelle Innocente je za mene pravo otkriće. Pomalo je egzotičan ali najvažnije je da svežina i miris traju i do 7 dana”, rekla je Nina Janković

O kompaniji Procter & Gamble

4,000,000,000  puta dnevno P&G brendovi pomažu živote ljudi širom sveta. Kompanija ima jedan od najjačih portfolia pouzdanih, kvalitetnih, liderskih  brendova koji  uključuju Pampers®, Tide®, Ariel®, Always®, Whisper®, Pantene®, Mach3®, Bounty®, Dawn®, Gain®, Pringles®, Charmin®, Downy®, Lenor®, Iams®, Crest®, Oral-B®, Duracell®, Olay®, Head & Shoulders®, Wella®, Gillette®, Braun® and Fusion®. P&G zajednica uključuje približno 127,000 zaposlenih u oko 80 zemalja širom sveta. Molimo posetite sajt za najnovije vesti i detaljnije informacije o P&G-u i njegovim brendovima.

Editors choice