16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Kolekcija Aleksandre Pecić je inspirisana srednjovekovnim ručnim radom, zapravo serijom tapiserija koje su kod nas poznatije kao gobleni ciji naziv je iskorišćen i za ime kolekcije – “La Dame a la Lacrone” (Dama jednorog). Inspirisana gracioznošću srednjovekovne dame koja je glavni motiv autorka je želela da napravi spoj između pomenute dame i savremene žene. Takođe, boja, forma i materijali kolekcije su isključivo vezani za motive  samih tapiserija! Pomenute tapiserije su rađene u stilu Hiljadu cvetova tako da se i u samoj kolekciji dosta provlače cvetni dezeni kao detalji. Materijali koji su korišćeni za izradu kolekcije su pamučni pliš, šantung svila, svila i  goblen  štof. Boje koje dominiraju su ljubičasta, zelena, bež, bordo, teget i braon.

Aleksandra Peci2 picnik Osmo veče 30. Amstel Fashion Week a

Aleksandra Pecić

Jovana Marković u kolekciji za jesen zimu 2011/2012 godine inspiraciju nalazi u džokejima, konjima i modi četrdesetih godina prošlog veka. Vođena svojom inspiracijom  i  ovoga puta se poigrava isključivo prirodnim materijalima. Boje koje preovlađuju su crna, bež, bordo i zelena. Celom kolekcijom dominira koža, a nitne prišivane na kožu daju  kolekciji i jednu blagu pank notu. Ovakav miks stilova namenjen je, pre svega, ženama koje vole da budu primećene, autentične i da na slobodan način garderobom izražavaju svoj životni stil.

Jovana Markovic picnik Osmo veče 30. Amstel Fashion Week a

Jovana Marković

Kolekcija Marte Miljanić “Revolution of Desire” je igra između boginje i strasti sa dozom drskosti i ženstvenog izgleda, koja je nastala iz crteža koji su bili inspirisani romanom “Paklena pomorandža”. Kako se priča razvijala nastao je neki novi vid ženstvenog i zavoljivog, pa samim tim kolekcija predstavlja neku novu dimenziju ženstvenosti i strasti. Kao nadogradnja na već postojeći rad kao i sentimenta prema buntovnom i drskom stvoren je look koji odiše zavodljivošcu. Osim na formi i linijama, akcenat je stavljen i na kolorit gde variraju pastelne boje upotpunjene perjem i nežnijim materijalima.

Marta Miljanic picnik Osmo veče 30. Amstel Fashion Week a

Marta Miljanić

Enio Kapaza, dizajner Costume National i ove sezone se odlučio za boje koje kombinuje sa crnom: geranijum crvenu, kedar braon, pepeljasto belu i odgovarajuće tonove ljubičaste. Suština njegovog rada svodi se na redefinisanje savremenog modernizma u duhu šezdesetih godina XX veka. Želeo je da svakodnevna odeća bude sofisticirana te je u tom smislu koristio materijale i dodatke upravo iz tog vremena.

CNC Costume National.2 picnik Osmo veče 30. Amstel Fashion Week a

Costume National

Kolekcija Peđe Nerića za sezonu jesen – zima 2011 – 2012 većim delom namenjena ženama, a u manjem broju modela muškarcima. Inspirisana je Parizom, 20. i 30. godinama prošlog veka, ali samo u naznakama, bez pretenzije da tema nadvlada savremenost i nošljivost modela. U kolekciji preovlađuju bela i crna boja, pored teget, roze, bež i zelene.

Pedja Neric5 picnik Osmo veče 30. Amstel Fashion Week a

Peđa Nerić

Avanti ne sledi pravila, on ih postavlja. Kroz maštovite i inovativne eksperimente sa stilom i tehnikom, on postavlja nove trendove i uživa u poziciji stilskog zakonodavca u sektoru. Kao rezultat, trenutno je aktuelna nova kolekcija u kojoj se meša krzno sa raznim tkaninama, sa kreacijama pogodnim za svaku priliku. Usmeren na modernu ženu i vođen njenim željama i nadama, ženske kolekcije Avanti uvek kombinuju eleganciju sa udobnošću i ženstvenost sa originalnošću.

AvantiFurs5 picnik Osmo veče 30. Amstel Fashion Week a

Avanti

Nova kolekcija Suzane Perić “Na početku beše broš vodi vas na putovanje, putovanje koje ni za jednog posetioca revije ne može biti isto. Mamine i tatine devojčice, Lolite koje su kasnije postale sofisticirane dame poslužile su kao inspiracija autorki koja je tragala za modnim dijalogom različitih trenutaka u životu jedne žene. Paletu bogatih i kavlitetnih materijala čine kašmir, krzno, brušena svila koja elegantno pada i izuzetno kvalitetna vuna sa obradom šljokica i kamenja. Revija koja je kao i uvek privukla veliku paznju poznatih ličnosti. Na reviji je kao specijalni gost nastupila pevačica Dijana Janković, sestra teniserke Jelene Janković.

Suzana Peric2 picnik Osmo veče 30. Amstel Fashion Week a

Suzana Perić

Editors choice