*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Osmo veče 30. Amstel Fashion Week-a

Osmo veče 30. Amstel Fashion Week-a

Kolekcija Aleksandre Pecić je inspirisana srednjovekovnim ručnim radom, zapravo serijom tapiserija koje su kod nas poznatije kao gobleni ciji naziv je iskorišćen i za ime kolekcije – “La Dame a la Lacrone” (Dama jednorog). Inspirisana gracioznošću srednjovekovne dame koja je glavni motiv autorka je želela da napravi spoj između pomenute dame i savremene žene. Takođe, boja, forma i materijali kolekcije su isključivo vezani za motive  samih tapiserija! Pomenute tapiserije su rađene u stilu Hiljadu cvetova tako da se i u samoj kolekciji dosta provlače cvetni dezeni kao detalji. Materijali koji su korišćeni za izradu kolekcije su pamučni pliš, šantung svila, svila i  goblen  štof. Boje koje dominiraju su ljubičasta, zelena, bež, bordo, teget i braon.

Aleksandra Peci2 picnik Osmo veče 30. Amstel Fashion Week a

Aleksandra Pecić

Jovana Marković u kolekciji za jesen zimu 2011/2012 godine inspiraciju nalazi u džokejima, konjima i modi četrdesetih godina prošlog veka. Vođena svojom inspiracijom  i  ovoga puta se poigrava isključivo prirodnim materijalima. Boje koje preovlađuju su crna, bež, bordo i zelena. Celom kolekcijom dominira koža, a nitne prišivane na kožu daju  kolekciji i jednu blagu pank notu. Ovakav miks stilova namenjen je, pre svega, ženama koje vole da budu primećene, autentične i da na slobodan način garderobom izražavaju svoj životni stil.

Jovana Markovic picnik Osmo veče 30. Amstel Fashion Week a

Jovana Marković

Kolekcija Marte Miljanić “Revolution of Desire” je igra između boginje i strasti sa dozom drskosti i ženstvenog izgleda, koja je nastala iz crteža koji su bili inspirisani romanom “Paklena pomorandža”. Kako se priča razvijala nastao je neki novi vid ženstvenog i zavoljivog, pa samim tim kolekcija predstavlja neku novu dimenziju ženstvenosti i strasti. Kao nadogradnja na već postojeći rad kao i sentimenta prema buntovnom i drskom stvoren je look koji odiše zavodljivošcu. Osim na formi i linijama, akcenat je stavljen i na kolorit gde variraju pastelne boje upotpunjene perjem i nežnijim materijalima.

Marta Miljanic picnik Osmo veče 30. Amstel Fashion Week a

Marta Miljanić

Enio Kapaza, dizajner Costume National i ove sezone se odlučio za boje koje kombinuje sa crnom: geranijum crvenu, kedar braon, pepeljasto belu i odgovarajuće tonove ljubičaste. Suština njegovog rada svodi se na redefinisanje savremenog modernizma u duhu šezdesetih godina XX veka. Želeo je da svakodnevna odeća bude sofisticirana te je u tom smislu koristio materijale i dodatke upravo iz tog vremena.

CNC Costume National.2 picnik Osmo veče 30. Amstel Fashion Week a

Costume National

Kolekcija Peđe Nerića za sezonu jesen – zima 2011 – 2012 većim delom namenjena ženama, a u manjem broju modela muškarcima. Inspirisana je Parizom, 20. i 30. godinama prošlog veka, ali samo u naznakama, bez pretenzije da tema nadvlada savremenost i nošljivost modela. U kolekciji preovlađuju bela i crna boja, pored teget, roze, bež i zelene.

Pedja Neric5 picnik Osmo veče 30. Amstel Fashion Week a

Peđa Nerić

Avanti ne sledi pravila, on ih postavlja. Kroz maštovite i inovativne eksperimente sa stilom i tehnikom, on postavlja nove trendove i uživa u poziciji stilskog zakonodavca u sektoru. Kao rezultat, trenutno je aktuelna nova kolekcija u kojoj se meša krzno sa raznim tkaninama, sa kreacijama pogodnim za svaku priliku. Usmeren na modernu ženu i vođen njenim željama i nadama, ženske kolekcije Avanti uvek kombinuju eleganciju sa udobnošću i ženstvenost sa originalnošću.

AvantiFurs5 picnik Osmo veče 30. Amstel Fashion Week a

Avanti

Nova kolekcija Suzane Perić “Na početku beše broš vodi vas na putovanje, putovanje koje ni za jednog posetioca revije ne može biti isto. Mamine i tatine devojčice, Lolite koje su kasnije postale sofisticirane dame poslužile su kao inspiracija autorki koja je tragala za modnim dijalogom različitih trenutaka u životu jedne žene. Paletu bogatih i kavlitetnih materijala čine kašmir, krzno, brušena svila koja elegantno pada i izuzetno kvalitetna vuna sa obradom šljokica i kamenja. Revija koja je kao i uvek privukla veliku paznju poznatih ličnosti. Na reviji je kao specijalni gost nastupila pevačica Dijana Janković, sestra teniserke Jelene Janković.

Suzana Peric2 picnik Osmo veče 30. Amstel Fashion Week a

Suzana Perić

Editors choice