Prvo pitanje koje nas izluđuje kada je u pitanju naš izgled svakako je ono – šta da obučem?! A drugo po iritantnosti pitanje je – šta ću sa kosom?! Ipak, čini se kao da je lakše izaći na kraj sa punim ormarom garederobe, nego izaći na kraj sa gomilom neposlušne kose. To deluje kao nemoguća misija! Kada kosa neće da se oblikuje i namesti onako kako ste vi zamislile pa to je zaista izluđujuće i džaba vama dobra garderoba i još bolja šminka kada u vašem stajlingu nije sve perfektno. Naravno, shvatate, deo koji ne štima je upravo vaša kosa.

Kada nam dođe takav neki bad hair day, rešenje je svakako u zanimljivoj frizuri. Ako ste dovoljno vešte. Ali ako niste, onda će pažnju sa vaše “bljak” kose svakako skrenuti originalni aksesoari koji će dati sasvim drugačiji pečat ne samo vašoj frizuri, već i celokupnom izgledu.

Ukoliko volite romantičan stil oblačenja koji ističe vašu nežnu i ženstvenu stranu, kada kosa neće da sluša ili ne liči ni na šta, jednostavno je upletite, a zatim “obogatite” zanimljivim aksesoarima poput rajfova sa cvećem. Dopada vam se stil Lane Del Rej? Ukradite od nje “caku” kako da nosite ovakve aksesoare za kosu i učinite svoj izgled originalnim i drugačijim. Sa ovakvim ukrasima čak i vaše jednostavne kombinacije izgledaće vrhunski stilizovano i moderno, a vi ste definitivno rešile problem bezoblične frizure.

View this post on Instagram

New in! Limited Edition Spring Posy Crown

A post shared by Crown and Glory (@crownandglory_) on

A ako volite cveće ali ne biste baš da preterujete kako ne biste izgledale kao šumske vile ili dodole ili šta god vam je prva asocijacija na cveće, odlučite se za diskretniju varijntu ukosnica ukrašenih sa po jednim cvetom i na suptilan način ukrasite svoje pramenove.

Comments