UŠĆE Shopping Center ovog leta donosi novi vid zabave! Tokom jula i avgusta na platou ispred centra biće postavljen Escape Room sa temom “Otključaj svoj UŠĆE popust!”, a svi zainteresovani moći će potpuno besplatno da uzmu učešće u ovoj zabavnoj i mističnoj igri. Zagonetna neizvesnost Escape Rooma, iz koga u zadatom vremenskom roku treba pronaći izlaz, biće podgrejana letnjom temperaturom i još vrelijim UŠĆE popustima, koji će čekati sve one koji uspešno reše ovaj izazov.

Prijava za učešće u UŠĆE Escape Roomu je organizovana putem UŠĆE Shopping Center Facebook profila, a svaki zainteresovani učesnik se prijavljuje porukom u inbox profila uz rezervaciju za svoj termin igre i broj članova tima.

Maksimalan broj učesnika u UŠĆE Escape Roomu je pet, a vreme za koje treba pronaći izlaz iz zaključane sobe je 15 minuta. Učešće je potpuno besplatno za svakoga ko se prijavi.

Oprobaj se u ovoj mističnoj i interesantnoj igri, jer UŠĆE Shopping Center je i ovog leta definitivno mesto najbolje zabave u gradu.

UŠĆE Escape Room Otključaj svoj UŠĆE popust: Escape Room tokom leta ispred UŠĆE Shopping Center a
Comments