Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Otkrijte tajnu vitkosti Marije Srećković Savić

Otkrijte tajnu vitkosti Marije Srećković Savić

Informacije o pravilnoj ishrani nikada nisu bile dostupnije, a svest o zdravom načinu života danas je kod većine žena na zavidnom nivou. Žene su svesne da vodeći računa o svojim životnim navikama u velikoj meri mogu da utiču na poboljšanje opšteg stanja organizma i očuvanje vitalnosti i u poznim godinama. Njima su uzori mnoge glumice, sportisti, javne ličnosti koje često rado otkrivaju detalje o svojim zdravim navikama i ishrani, njihovu tajnu formulu za, ne samo savršenu figuru, već i optimalno zdravlje.

Pitali smo višestruku fitnes šampionku, uzor mnogim damama, Mariju Srećković Savić kako uspeva da održi titulu najlepše figure i top formu i koji je njen recept za zdrav i srećan život. Prva misao koju treba da imamo na umu, po Marijinom mišljenju, jeste da nikad nije kasno da se počne sa zdravijim životom i da glavni motivi treba da nam budu zdravlje i vitalnost, a ne samo izgled.

“Promenom svesti i odricanjem od štetnih navika možemo drastično da unapredimo odnos prema sebi i drugima. Svaki dan možemo da napravimo dobar izbor za svoje zdravlje. Pravilna ishrana, kretanje, vežbanje, pozitivne misli, moji su recepti za zdrav i srećan život” – rekla je Marija Savić Srećković.

3 1 Otkrijte tajnu vitkosti Marije Srećković Savić

Danas Marija svoja fitnes iskustva prenosi na mlade i rekreativce i sve svoje aktivnosti usmerava na promociju zdravog života, pa je tako i zaštitno lice Dobro jutro Fit margarina.

“Budući da je Dijamant kompanija koja ima za cilj edukaciju i stimulisanja građana da se hrane pravilno i budu fizički aktivni i da nepresatno ulaže u proizvodne procese čiji bi rezultat bili visoko kvalitetni i zdravstveno bezbedni proizvodi bez trans masnih kiselina, prepoznala sam pravog saveznika i partnera u zajedničkoj misiji unapređenja kulture zdravlja”, rekla nam je Marija.

Redovno vežbanje i opuštanje uz pozitivne misli u kombinaciji sa pravilnom ishranom je ono što naš život čini zdravim i zato je lako biti fit danas, jer na tržištu postoje kvalitetne namirnice koje možemo jesti bez griže savesti. Među njima je i Dobro jutro Fit margarin koji sadrži kalcijum i vitamine A i D koji pospešuju mnoge metaboličke procese dok vitamin E doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Sa Fit margarinom imamo proizvod koji zadovoljava energetske i nutritivne elemente zdrave ishrane, ima smanjen udeo masti, svega 40 procenata, a kao dodatak sadrži osim vitamina i kacijuma i jogurt, pa ćemo pazeći na zdravlje, moći da uživamo i u ukusnim zalogajima. Pored ovih zdravstvenih benefita, margarin FIT karakteriše blag i prijatan ukus koji se dobro kombinuje kako sa slanim tako i sa slatkim obrocima.

11 Otkrijte tajnu vitkosti Marije Srećković Savić

Zdrav život nikad nije bio ukusniji.

Editors choice