Informacije o pravilnoj ishrani nikada nisu bile dostupnije, a svest o zdravom načinu života danas je kod većine žena na zavidnom nivou. Žene su svesne da vodeći računa o svojim životnim navikama u velikoj meri mogu da utiču na poboljšanje opšteg stanja organizma i očuvanje vitalnosti i u poznim godinama. Njima su uzori mnoge glumice, sportisti, javne ličnosti koje često rado otkrivaju detalje o svojim zdravim navikama i ishrani, njihovu tajnu formulu za, ne samo savršenu figuru, već i optimalno zdravlje.

Pitali smo višestruku fitnes šampionku, uzor mnogim damama, Mariju Srećković Savić kako uspeva da održi titulu najlepše figure i top formu i koji je njen recept za zdrav i srećan život. Prva misao koju treba da imamo na umu, po Marijinom mišljenju, jeste da nikad nije kasno da se počne sa zdravijim životom i da glavni motivi treba da nam budu zdravlje i vitalnost, a ne samo izgled.

“Promenom svesti i odricanjem od štetnih navika možemo drastično da unapredimo odnos prema sebi i drugima. Svaki dan možemo da napravimo dobar izbor za svoje zdravlje. Pravilna ishrana, kretanje, vežbanje, pozitivne misli, moji su recepti za zdrav i srećan život” – rekla je Marija Savić Srećković.

3 1 Otkrijte tajnu vitkosti Marije Srećković Savić

Danas Marija svoja fitnes iskustva prenosi na mlade i rekreativce i sve svoje aktivnosti usmerava na promociju zdravog života, pa je tako i zaštitno lice Dobro jutro Fit margarina.

“Budući da je Dijamant kompanija koja ima za cilj edukaciju i stimulisanja građana da se hrane pravilno i budu fizički aktivni i da nepresatno ulaže u proizvodne procese čiji bi rezultat bili visoko kvalitetni i zdravstveno bezbedni proizvodi bez trans masnih kiselina, prepoznala sam pravog saveznika i partnera u zajedničkoj misiji unapređenja kulture zdravlja”, rekla nam je Marija.

Redovno vežbanje i opuštanje uz pozitivne misli u kombinaciji sa pravilnom ishranom je ono što naš život čini zdravim i zato je lako biti fit danas, jer na tržištu postoje kvalitetne namirnice koje možemo jesti bez griže savesti. Među njima je i Dobro jutro Fit margarin koji sadrži kalcijum i vitamine A i D koji pospešuju mnoge metaboličke procese dok vitamin E doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Sa Fit margarinom imamo proizvod koji zadovoljava energetske i nutritivne elemente zdrave ishrane, ima smanjen udeo masti, svega 40 procenata, a kao dodatak sadrži osim vitamina i kacijuma i jogurt, pa ćemo pazeći na zdravlje, moći da uživamo i u ukusnim zalogajima. Pored ovih zdravstvenih benefita, margarin FIT karakteriše blag i prijatan ukus koji se dobro kombinuje kako sa slanim tako i sa slatkim obrocima.

11 Otkrijte tajnu vitkosti Marije Srećković Savić

Zdrav život nikad nije bio ukusniji.

Comments