Verovali ili ne (a verovatno ne), holivudska lepotica i ikona romantičnih komedija 90-ih i 2000-ih,Sandra Bullock, ima 56 godina – i nema bore da to i dokaže. Morala sam da iskoristim ovu frazu iz reklame za koju smo svi verovatno već čuli, jer zaista nikada nisam verovala u nju do trenutka kada sam shvatila koliko godina Sandra Bullock zapravo ima. I pritom, ona izgleda zdravo, sveže i prirodno, a ne kao da je dala previše novca da botoksom i tretmanima na silu zategne i deformiše svoje lice. Sandra stari sa stilom i pritom izgleda fenomenalo, a saznala sam i kako uspeva u tome.

Pored toga što izgleda neverovatno za svoje godine, Sandra zrači osmehom i svojom pozitivnom energijom, što verujem da ima uticaja i na njen fizički izgled. 2015. godine, u svojoj 50-oj godini proglašena je za najlepšu ženu na svetu od strane People’s magazina, a pet godina kasnije, lako može da i dalje drži tu titulu. Nakon više decenija pod reflektorima, Sandrina lepota se ne umanjuje, a u nastavku teksta otkriću vam njene beauty tajne.

Minimalista je kad je u pitanju skincare rutina

Kada je u pitanju nega lica i kože, Sandra tvrdi da je minimalizam best way to go. Ona lice jednostavno umiva i koristi posebnu meku tkaninu kada ga briše, čime ne oštećuje kosu kao što bi to učinila grubljim materijalima, i koristi jednu jedinu hidrantnu kremu. Ukoliko koristite previše krema i krenete sa njima preterano rano, vaša koža će se bez potrebe navići na svu tu negu i neće sama ostariti lepo i bez potreba za preparatima. Zato je minimalizam zaista idealan način da produžite prirodnost starenja svoje kože.

Comments