Radi piling jednom nedeljno

Stari i površinski sloj kože koji je najveća žrtva spoljašnjeg zagađenja važno je čistiti dubinski ili ga skidati pilingom, ukoliko je to moguće. Sandra je veoma posvećena čišćenju kože kako bi je održala svežom i mladolikom, i mada razumem da ne mogu svi ovom ritualu da se posvete jednom nedeljno, značajno je da ga ipak obavljate sa vremena na vreme.

View this post on Instagram

💋

A post shared by Sandra Bullock (@sandrabullock_ig) on

Posvećena je fitness rutini

Fitness rutina je važnija za vaše zdravlje nego što ste možda mislili. Ona ne utiče samo na fizički aspekt vašeg tela, već poboljšava i metabolizam i proizvodnju hormona koji utiču na vaš izgled i raspoloženje. Sandra se redovno bavi pilatesom, kickbox-om i treninzima sa tegovima, a kada nije u mogućnosti da trenira vozi bicikl ili odlazi na trčanje. Čak i kada snima, svakog dana pre dolaska na set Sandra neumorno odlazi na treninge.

Daje sebi oduška kroz ples

Stres je indikator mnogih promena na našoj koži, i što pre nađete svoj ventil za stres – to bolje po vaše zdravlje i fizički izgled. Sandra je skoro ceo život provela pod svetlošću reflektora, pa je razumljivo da je stres postao veliki deo njenog života, a ona se protiv njega bori upravo – plesom. Sandra kaže kako na kraju svake nedelje obuče par farmerki koje voli, pusti kosu, i nađe mesto na kom bi mogla slobodno da pleše, makar bila i sasvim sama. To je njena vrsta “meditacije”.

Naslovna fotografija: instagram.com/sandrabullock_ig

Jovana

Comments