Veliko finale Dahlia Elite Model Look izbora održano je u nedelju, 2. juna 2013. godine, u okviru emisije “VIP Room” na televiziji Pink. Od 12 finalistkinja, za pobednicu Dahlia Elite Model Look 2013. Srbija, izabrana je petnaestogodišnja Sandra Balaban iz Novog Sada. Sandra će predstavljati našu zemlju na svetskom Elite Model Look finalu, krajem godine u Šangaju.

Stručni žiri, koji je imao težak zadatak da odabere devojku koja će krenuti putem svetskih top-modela, činili su gospodin Mario Cugnata, direktor Elite Model Look Milana, Mirjana Udovičić, jedna od vlasnica Models Inc. agencije koja je ekskluzivni organizator izbora Elite Model Look u Srbiji i u Crnoj Gori, Ana Žunić, direktor marketinga kompanije Dahlia i gospodin Saša Tošić, glavni i odgovorni urednik magazina “Hello”.

Direktor Elite MilanaMario Cugnata i Bosko Jakovljevic Otkrivena nova zvezda modnih pista

Direktor Elite Milana Mario Cugnata i Boško Jakovljević

Sprecijalno za ovu priliku, Milena Vučić i Danijel Pavlović izveli su obradu pesme “Model iz sna”, koju je u originalu izvodila grupa Tap 011, takođe na Elite Model Look izboru.

Elite Model Look je najprestižniji izbor za top-modele na svetu, koji je otkrio najveće supermodele poput Adrijane Lime (Adriana Lima), Žizel Bundšen (Gisele Bundchen), Linde Evanđeliste (Linda Evangelista), Marije Vujović, Danijele Dimitrovske… Gospodin Mario Cugnata (Mario Cugnata), direktor Elite Milana, koji je otkrio brojne svetske modele, mladoj Sandri, ali i ostalim finalistkinjama, prognozirao je blistavu karijeru top-modela.

Pobednica Dahlia Elite Model Look Sandra Balaban Novi Sad Otkrivena nova zvezda modnih pista

Pobednica Dahlia Elite Model Look, Sandra Balaban, Novi Sad

Elite Model Look izbor u Srbiji i u Crnoj Gori organizuje agencija Models Inc., čije su vlasnice top-modeli Danijela Dimitrovska Amidžić, Marija Vujović Vukčević i agent top-modela Mirjana Udovičić.

Potraga za budućim top-modelima trajala je blizu godinu dana. Tim agencije Models Inc. obišao je čitavu Srbiju. Blizu hiljadu devojaka prijavilo se za izbor, od kojih je njih 17 ušlo u veliko polufinale. Samo njih 12 učestvovalo je u finalnom izboru, koje je izgledalo zaista spektakularno.

Treće mesto zauzela je Marija Vukotić iz Beograda, drugo mesto Jovana Vujačić iz Vrbasa.

III mesto Marija Vukotic Beograd Otkrivena nova zvezda modnih pista

3. mesto, Marija Vukotić, Beograd

II mesto Jovana Vujacic Vrbas Otkrivena nova zvezda modnih pista

2. mesto, Jovana Vujačić, Vrbas

Na finalnoj večeri devojke su nosile modele Beneton-a i Sisley-a, kao i večernje haljine Ane Stanić i Aleksandre Jeftanović. Da sve izgleda kao na svetskim modnim pistama, pobrinuo se stilista Ašok Murti, dok je za koreografiju bila zadužena Jelena Mladenović. Ekskluzivni partneri projekta bili su i Jana voda i “Belgrade Art Hotel”, domaćin kastinga za Elite Model Look.

Elite Model Look finalistkinje Otkrivena nova zvezda modnih pista

Elite Model Look finalistkinje

Sa velikim uzbuđenjem očekujemo svetsko Elite Model Look finale, gde će mlada Sandra Balaban predstavljati Srbiju, i u konkurenciji od 80 devojaka iz čitavog sveta boriti se za titulu najlepšeg lica na svetu!

Comments