Mesec jun je period godine koji svi željno iščekujemo, jer tada, kao po tradiciji počinje letnja sezona na bazenima Sportskog centra 25. maj – Milan Gale Muškatirović. Naši zaposleni vredno su radili tokom prethodnog perioda, kako bi sve bilo spremno za sredu, 16. jun, kada su zvanično sa radom počeli otvoreni bazeni našeg sportskog centra.

Povodom početka nove letnje sezone, Sportski centar 25. maj poklonio je svim posetiocima besplatan ulaz za prvi radni dan (sreda, 16. juna) ove godine.

Tokom predstojeće letnje sezone, radno vreme otvorenih bazena biće radnim danima od 10 do 19 časova i vikendom od 9 do 19 časova. Više informacija o bazenima na otvorenom i cenama ulaznica, svi zainteresovani mogu pronaći na sledećem linku.

14.06.2021.   Летња сајт Otvorena letnja sezona na bazenima Sportskog centra 25. maj

Mnogobrojni pozivi i poruke pristigle od strane naših posetilaca ukazuju na veliko interesovanje i želju da se ponovo okupimo na našem omiljenom kupalištu. Pored tri bazena, kupačima su na raspolaganju dodatni sadržaji u vidu tuševa, ležaljki i suncobrana, kao i mogućnost korišćenja ugostiteljskih usluga tokom boravka na otvorenim bazenima. Napominjemo da rezervacija ulaznica, ležaljki i suncobrana neće biti dostupna korisnicima.

Za vreme trajanja letnje sezone povremeno će biti dostupni i termini za noćno kupanje, o čemu će svi posetioci biti pravovremeno informisani putem zvaničnog sajta www.25maj.rs i naloga našeg sportskog centra na društvenim mrežama.

Tokom letnje sezone, zatvoreni bazen biće dostupan korisnicima samo u jutarnjim terminima, radnim danima i subotom od 6:15 do 8 časova.

Molimo sve naše korisnike da prilikom boravka budu odgovorni i poštuju sve, u datom trenutku aktuelne mere na suzbijanju širenja korona virusa.

Pozivamo sve Beograđane da i ovo leto provedu na otvorenim bazenima Sportskog centra 25. maj!

Comments