Kompanija Carlsberg Srbija je četvrtu godinu zaredom pokrenula “Program za lidere budućnosti”. Program pruža studentima priliku za sticanje prvog praktičnog poslovnog iskustva odmah nakon završenog fakulteta i to u internacionalnoj kompaniji.

Kroz dvogodišnji rad u kompaniji Carlsberg Srbija, troje najboljih akademaca dobiće priliku da teorijsko znanje stečeno na fakultetu nadograde praktičnim iskustvom. Svakodnevni rad, kao i učešće u lokalnim i međunarodnim projektima Carlsberg Grupacije, pružiće im priliku ne samo za sticanje radnog iskustva, već i širenje vidika i upoznavanje sa dobrom praksom koju su razvili stručnjaci ove kompanije.

“Za tri godine trajanja “Programa za lidere budućnosti”, karijeru u Carlsberg Srbiji otpočelo je osmoro akademaca, a njih troje je nastavilo sa radom u našem timu i nakon završetka programa. S obzirom da je naša kompanija otvorena za promene i nove ideje, mladi kod nas zauzimaju posebno mesto. Ponosni smo što ćemo i ove godine ovim programom omogućiti da još troje mladih i talentovanih akademaca primeni svoje znanje i isproba poslovne ideje u praksi.” – poručila je Lidija Latinović, direktorka sektora za ljudske resurse u Carlsberg Srbija.

Program lidera buducnosti Otvoren Carlsbergov konkurs Program za lidere budućnosti

“Kao jednom od učesnika na ovom projektu pružena mi je prilika da savladam tehnike samostalnog vođenja posla kroz konkretne zadatke i da svojim trudom pokažem kako mogu da dam svoj doprinos poslovanju kompanije. Kada bih se našla u situaciji da se ponovo prijavim za ovakav program, svakako bih to učinila.” – utisak je Marije Ivanović, koja zahvaljujući “Programu za lidere budućnosti” trenutno radi u Key Account timu sektora prodaje.

Ove godine na konkurs mogu da se prijave apsolventi osnovnih ili master studija, kao i oni koji su diplomirali u poslednjih godinu dana iz oblasti ekonomije – trgovine, marketinga, finansija, menadžmenta ili srodnih disciplina, sa prosečnom ocenom iznad 8,5.

Konkurs je otvoren do 3. maja 2015. godine, a zainteresovani mogu da se prijave putem sajta kompanije Carlsberg, kao i da za više informacija i detalje programa posete Carlsberg Srbija Facebook stranicu. Kandidati koji uđu u uži izbor će biti kontaktirani do početka juna.

Comments