4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Zašto na Instagramu svi govore o ovom beauty proizvodu?!

Popularna glumica Lena Bogdanović svečano je otvorila Festival cipela u UŠĆE Shopping Centru kada su svi prisutni imali priliku da vide nesvakidašnje kreacije Lidije Jovanović, poznate dizajnerke cipela. Izložba je otvorena do 20. septembra, a u narednim danima svi koji posete UŠĆE SC moći će i da učestvuju u interesantnim radionicama na temu obuće.

U utorak i sredu, 17. i 18. septembra, od 14 do 20 časova, sve mališane očekuju likovne radionice „Moja najdraža cipela“ gde će, na unapred zadatim crtežima cipela, dodavati boje i ukrase i na taj način kreirati svoje modele obuće. Osim toga, saznaće i kako se prave cipele, kao i da pogledaju sve sastavne delove obuće.

Organizator Milica Djuric dizajnerka Lidija Jovanovic i glumica Lena Bogdanovic na otvaranju izlozbe Otvoren festival cipela u Ušće Shopping Centru

Organizator Milica Đurić dizajnerka Lidija Jovanović i glumica Lena Bogdanović na otvaranju izložbe

U četvrtak i petak, 19. i 20. septembra, od 14 do 20 časova, svi posetioci imaće priliku da prisustvuju radionici „Shoe sense”  i urade analizu hoda bežičnim senzorskim sistemom. Tokom ove radionice biće prikazano kako se menja pritisak na stopalo u zavisnosti od visine potpetice, koji se parametri hoda menjaju i kako se to odražava na zglobove i mišiće. Takođe, posetioci mogu da prošetaju u različitim tipovima obuće i da vide kako se to odražava na njihov obrazac hoda.

Festival cipela je događaj koji se održava u okviru nedelje mode i lepote projekta „UŠĆE. Spaja sve najbolje”, a radionice za decu i analize hoda su besplatne.

Editors choice