Danas je u Beogradu u čuvenoj i sve popularnijoj Savamali, na uglu Karađorđeve i Zagrebačke ulice, zvanično predstavljen Jump Inn Hotel.

Hotel je smešten u zgradi koja je sagrađena 1924. godine i koju je projektovao ruski emigrant Nikolaj Vasiljev, poznat i po projektu zgrade današnjeg Vojnog muzeja na Kalemegdanu.

JUMP INN ATLETICARI Otvoren Jump Inn Hotel u centru Beograda

Kako hotel pripada TRIPLE JUMP GRUPI čija je osnovna delatnost zastupstvo i distribucija sportskih brendova, a čiji je osnivač bivši jugoslovenski olimpijac u troskoku Milan Spasojević otud inspiracija za naziv Jump Inn.

JUMP INN HOTEL 2 Otvoren Jump Inn Hotel u centru Beograda

“Želja nam je bila da hotel svojim dizajnom i funkcionalnošću doprinese globalnoj ideji oživljavanja Savamale sa savremenim multi sadržajima u prelepim i monumentalnim starim zdanjima ovog dela Beograda. Zato smo se odlučili za moderan dizajn sa motivom i fotografijama poznatih srpskih i svetskih atletičara – skakača. Akcenat je stavljen na dizajn, udobnost i uslugu koja se oseća od samog ulaska u hotel ” , rekla je Sanja Todorović generalni direktor hotela i dodala: “ Hotel ima 49 soba i kako je zgrada pod zaštitom države i specifične konfiguracije bezmalo je svaka soba autentična i drugačije opremljena unikatnim nameštajem.

Pored smeštaja za poslovne ljude, porodice i turiste koji u Beogradu prepoznaju mesto za odličan provod hotel ima i konferencijski blok od dve sale koje mogu da prime do 80 osoba.”

JUMP INN HOTEL 3 Otvoren Jump Inn Hotel u centru Beograda

Uz predstavnike hotela i media otvaranju hotela prisustvovali su i naši proslavljeni atletičari Biljana i Dragutin Topić, Mihail Dudaš, Milan Spasojević, Miloš Srejović, Nenad Stekić, Olga Gere, Slobodan Branković, Borisav Pisić i Janoš Hegediš.

JUMP INN HOTEL 4 Otvoren Jump Inn Hotel u centru Beograda JUMP INN HOTEL  Otvoren Jump Inn Hotel u centru Beograda
Comments