Mogli bismo reći da je Lady Di jedna od najbolje obučenih javnih ličnosti u istoriji mode. Outfiti princeze Diane su svaki put bili bez greške – bilo da je u kraljevskoj balskoj dvorani ili u autfitu trčanje. Na ovoj listi se uglavnom nalaze kombinacije koje se mogu nositi svakog dana i sigurno ćete sa lakoćom – u buticima i radnjama sa vintage odećom – pronaći komade odeće slične onim koje je nosila.

Ovo su naši odabrani outfiti princeze Diane koji će vas inspirisati za letnje, tople dane:

Teksas kombinezon

Najpre, moramo da prokomentarišemo da je ova fotografija sa malim princom Williamom toliko slatka, da smo se instant raznežili! Diana je ovde obučena u jednostavnu kombinaciju – teksas kombinezon uklopila je sa belom majicom i belim espadrilama.

Pročitajte i ovo: Ovo su najbolji beauty momenti princeze Diane

Autfit je idealan ukoliko ne želite da previše vremena provedete ispred ormara razmišljajući šta ćete da obučete, a opet želite da izgledate jedinstveno.

Monohromatski autfit

Princeza Diana se oblačila u monohromatske boje pre nego što je to bilo in. Ova kombinacija je odlična inspiracija ako želite da se obučete elegantnije, ali opet casual. Potrudite se da izaberete košulju i pantalone u što sličnijoj nijansi i zatim ih upotpunite cipelama i kaišem iz iste palete boja. Opet jednostavno, a besprekorno.

Sada se ponovo nose oversized odela, i zato su ove, par brojeva veće pantalone tako trendy. Nemojte se plašiti da se obučete u jednu boju – to može izgledati i te kako šik, a naša omiljena princeza to dokazuje.

Autfit inspirisan mornarskim stilom

Plavo-bela odevna kombinacija je sinonim za more, naročito ako uljučuje barem jedan prugasti komad. Diana ovde nosi široke pantalone laganog materijala i belu košulju koja se blago providi. Šta smo naučili? Da ako želite da se oblačite kao Lady Di, u vašem ormaru će se naći pregršt košulja.

Leti uvek birajte prirodne materijale kao što su lan i pamuk, jer veštački materijali mogu izazvati neželjene reakcije na koži usled reagovanja sa znojem.

Animal print

Haljina koja je čitava u animal printu? Zašto da ne! Ovo je još jedna kombinacija koja pokazuje koliko je princeza Diana imala stila. Ona je pokazatelj toga da uz jednostavne, ali efektne, odevne kombinacije možete i te kako da se istaknete.

Pročitajte i ovo: Posetite izložbu kostima iz serije “The Crown”

Animal print najefektnije izgleda uz preplanuli ten, zato je ovo idealna letnja haljina. Takođe, preporučujemo vam da haljinu upotpunite sa zlatnim nakitom.

Puf rukavi

Ako volite retro modu osamdesetih i devedesetih – onda garantovano volite puf rukave i naramenice. A ako želite da se oblačite kao princeza Diana, obavezno u vintage radnjama pronađite košulju ovog tipa. Neka dezenirana košulja vodi čitav autfit, baš kao što je to učinila na fotografiji ispod.

Naslovna fotografija: instagram.com/inspiringinstafeeds

Jovana Petković

Comments