Ukoliko u svojoj kući imate peglu za kosu, onda ne morate da brinete o tome kako će vaša frizura izgledati u posebnim prilikama, jer sa ovim čudom tehnike imate sve što vam treba. Osim toga što vam pegla može pomoći da vam kosa bude potpuno ravna, uz pomoć nje možete praviti i mnoge druge, glamurozne frizure i tako bez mnogo muke napraviti svoju omiljenu frizuru. Evo prilike da saznate koje sve frizure možete praviti uz pomoć pegle za kosu.

Ravna kosa

Da biste imali potpuno sjajnu ravnu kosu, ne morate hiljadu puta peglom ispravljati svaki pramen. Najpre podelite svoju kosu na dva dela i tretirajte donji deo kose. Pre nego što krenete da je ispravljate peglom, stavite na nju sredstvo za zaštitu kose od toplote, ali i preparat za tretiranje krajeva kose, koji će doprineti tome da vaša kosa izgleda lepo i sjajno i nakon peglanja. Vrlo je važno da vam kosa ne bude vlažna tokom peglanja, pa ako je potrebno, prosušite je malo fenom.

pegla za kosu frizure 1 Ovaj tekst će potpuno promeniti način na koji koristiš peglu za kosu pegla za kosu frizure 2 Ovaj tekst će potpuno promeniti način na koji koristiš peglu za kosu