Nije tajna da svi tražimo različite kvalitete u partnerima, a zbog čega naginjemo jednom ili drugom tipu osobina kod partnera može biti veoma povezano sa našim horoskopskim znakom. Svi horoskopski znaci imaju različite karakterne osobine i pojam ljubavi poimaju na različite načine, zbog toga osobine koje traže u svom idealnom životnom partneru znatno varijaju od znaka do znaka. Ovo su neke od osobina koje smatrate najbitnijim kod partnera, prema vašem horoskopskom znaku.

Ovan

Ovnovi su izuzetno jake ličnosti, ali i osobe koje teže da dominiraju u svim odnosima, zato često traže partnera koji će ih slepo slušati i verovati u njihove vizije. Iako teže da dominiraju i manipulišu, i njima je uvek potreban dodatan podsticaj i traže partnera koji će podržavati njihove ideje i podržavati ih u svim odlukama.

Bik

Bikovi su izuzetno inteligentni ali i poseduju avanturistički duh, zato traže partnera koji će moći da ih prati u svim njihovim avanturama. Veoma su spontani i odluke često donose naprečac, zbog čega im je potreban partner koji u tome može da im parira. Istovremeno su i neustrašivi i često će donositi odluke koje mnogima mogu izgledati ludo, zbog čega im je potrebno da i njihov partner ima sličnu ličnost.

Blizanac

Iako mnogima izgledaju umišljeno, Blizanci su izuzetno skromne osobe i potreban im je i takav partner. Često vode unutrašnje bitke i traže osobu koja će imati razumevanja i strpljenja za njih. Takođe traže i veoma inteligentne osobe sa kojima mogu da razgovaraju o apsolutno svemu.

Rak

Rakovi su veoma emotivno zreli i za vezu uvek traže ozbiljne osobe sa kojima lako mogu rešiti probleme. Ne vole avanture i traže odanu osobu koja će im se u potpunosti otvoriti.

Lav

Strastveni i samouvereni, Lavovi traže partnera koji može da im parira i koji je uspešan kao i oni. Vole da odlaze na različita dešavanja zato traže osobu koja je veoma društvena i rado će im praviti društvo na različitim događajima.

Devica

Device su verovatno najorganizovaniji znak u zodijaku, a zato i traže osobu koja sve ima pod kontrolom, baš kao i oni. Često vole da se osame zbog čega im je potreban neko ko je nezavisan od drugih, baš kao i oni. Imaju široka shvatanja i to zahtevaju i od svog partnera.

Comments