Bilo da imate dugu ili kratku kosu, niske punđe su pogodne kako za ležeran tako i za glam look. Najbolje kod ovih frizura je to što ih je lako napraviti. Uz prave savete i malo vežbe možete izgledati kao da ste upravo izašle iz frizerskog salona.

gettyimages 458733852 Ove punđe će biti HIT sezone!

Najvažnije od svega je negovana kosa. Svaka žena koja želi bilo šta da uradi sa svojom kosom i pre svega izgleda uredno mora da vodi računa o higijeni i kvalitetu svoje kose. Negovana i lepa kosa je adut svake žene. A onda je zapravo lakše oblikovati bilo kakvu frizuru. Ponekad nam je dovoljna lepa, čista i negovana kosa da bi smo najlepše izgledale.

Pokupljena kosa u rep ili punđu svakako daje svežinu licu, jer ga otvara i prosto izgledamo urednije, mlađe i lepše. Pogotovo se ženama sa malim licem i istaknutim usnama ili očima preporučuje vezana kosa. Takav izgled odiše ženstvenošću. Odaje utisak jedne moderne žene koja je spremna za sve prilike.

Veoma je lako napraviti nisku punđa frizuru u samo nekoliko jednostavnih korka:

Prvi korak je očešljati kosu. Idealno bi bilo praviti ovakvu frizuru drugog dana od pranja kose da bi se lakše kontrolisala kosa. Drugi korak – vežite kosu u rep. Gledate da rep bude što čvršći, ali i bliže vratu. Na taj način se dobija niska punđa. Zatim uzmete rep i uvijate ga oko gumice, zatežući, da bi punđa stajala. Na kraju uhvatite krajeve ukosnicama. Iskoristite više njih kako bi učvrstile frizuru.

gettyimages 456821754 Ove punđe će biti HIT sezone!

Ovu nisku punđu najjednostavnije možete naprviti ukoliko prvo uvijete čistu kosu u lokne. Zatim je rastresete i zavežete u neobavezan rep. Možete je ovako ostaviti ili ponovo neobavezno pokupiti ukosnicama u punđicu. Na kraju raščupajte malo punđu kako bi ceo look izgledao opuštenije.

gettyimages 4741126041 Ove punđe će biti HIT sezone!

Comments