Za visoke glam punđe neophodno je imati sunđer koji se može nabaviti bilo gde. Poenta kod ovih punđi je da kosa bude zavezana visoko, baš na temenu i dobro zategnuta. Pogotovo ako se radi o kosi koja je dugačka i teška. Zatim provucite rep kroz sunđer za punđe, povučete sunđer do kraja repa i uvijate ka temenu glave. Kako uvijate sunđer, trudite se da kosa bude što čvršća. Ukoliko sunđer sam ne drži kosu, potpomognite se ukosnicama.

gettyimages 141591737 Ove punđe će biti HIT sezone!

Moja omiljena visoka punđa je ova koja se nalazi na temenu i kada je kosa urendo zalizana predstavlja stvarno hit sezone. Pogodna je kako za večernji tako i za dnevni izgled. Veoma je lako napraviti i najbolja je kada kosa nije čista. Pravi se na sledeći način: Kosu pokupite u visoki rep. Sve vreme zatežite kosu ka vrhu i uredno zaližite kosu gelom ili penom za kosu. Zatim rep uvijte u punđicu i učvrstite gumicom za kosu ili ukosniama. Sa ovakvom frizuricom spremne ste za sve.

gettyimages 515122422 Ove punđe će biti HIT sezone!

Jedna od najinteresantnijih frizurica je svakako ova sa četiri niske punđe. Pravi se tako što se kosa podeli na četiri dela i svaki se veže u nisku punđu na potiljku. Probajte da ne zatežete mnogo kosu. Zatim svaki od tih malih repova uvijte u punđicu. Dajte sebi maštu na volju. Punđice mogu biti malo neuredne i čupave.

gettyimages 501378910 Ove punđe će biti HIT sezone!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu!

Izvori fotografija: www.stylecaster.com

Jelena Ristić

Comments