Nošenje nakita uvek je aktuelno, ali u 2021. godini aksesoari će zaista zauzeti veoma vidnu poziciju u modnom svetu. U trenucima kada se fokusiramo na modnu održivost i kapsula garderobere, svetlo reflektora može se prebaciti na nakit koji će na jedinstven način upotpuniti svaki naš budući stajling – od onih svakodnevnih do onih elegantnih. Ovu sezonu obeležiće ekspresivnost putem aksesoara, a kako bolje zasijati u 2021. godini nego uz zlatni, ili naravno pozlaćeni nakit! Nakit od zlata izgleda efektno, ponovo je u modi pa ne morate brinuti da zlato nosi “samo vaša baka”, odlično se slaže uz odevne komade svih boja i pritom dobro izgleda uz različite boje tena, ali i kose. Zato, vreme je da nabavite zlatne aksesoare, a ukoliko niste sigurni koje sve komade bi trebalo da imate i na koji način da ih stilizujete, evo nekoliko ideja u nastavku teksta!

Zlatna kajla

Zlatne kajle, bele najke – neka bude vaš modni moto u 2021. godini! Zlatne kajle možda povezujemo sa nekim periodom 90-ih godina i one za nas nemaju savremenu i šik konotaciju, ali vreme je da se to promeni, odnosno unapredi. Kajla može izgledati veoma atraktivno, sexy, urbano i zanimljivo, a ako je uklopite uz adekvatan autfit – možete biti i prava dama, i devojka iz kraja, i oba istovremeno!

Velike zlatne alke

Naravno, ako vas inspirišu dive R&B muzike, i same znate da su velike alke must have – pa zašto se ne biste odlučile za one zlatne u ovoj godini. Velike zlatne alke savršen su dodatak kosi vezanoj u nisku, elegantnu punđu, a odlično se uklapaju i uz one opuštenije, i uz malo svečanije autfite. Klasične alke su tip minđuša koje bi svaka žena trebalo da ima u svojoj kolekciji nakita.

Više zlatnog prstenja

Ukoliko ste rešile da kupite sebi zlatni prsten, možete odmah kupiti dva ili tri u paketu! Zlatno prstenje odlično i još efektnije izgleda kada je upareno, pa će tako najbolje doći do izražaja kada ga je više. Možete se igrati sa neobičnim oblicima i veličinama, i uopšte se ne morate zadržati na klasičnom obliku sa dragim kamenom ili cirkonom. Prsten u obliku zmije, ruže ili polumeseca samo su neke od ideja koje vam predlažemo.

Zlatna ogrlica sa imenom

Zlatni lančić za koji se odlučite može biti klasičan, sa cirkonima, alkama sitnijim ili krupnijim, a može i jednostavno na sebi imati priveske slova koja čine vaše ime, ili ime neke vama drage osobe. Ukoliko se odlučite za priveske u obliku slova, preporučujemo vam lančić sa krupnijim alkama, ali naravno – na vama je da sami izaberete šta tačno želite. Ovaj lančić možete nositi samostalo, ali i u kompletu sa drugim ogrlicama.

Comments