Svaka romantična veza može se završiti samo na dva načina: ili ćete živeti srećno zajedno do kraja života, ili ćete se rastati i više se nećete javljati jedno drugome na ulici. Ukoliko vas je zadesila ova druga, bolna situacija i tražite način kako da zaboravite na poslednjeg partnera, za vas imamo niz filmova koji će vam definitivno pomoći da prebolite raskid, ili makar da privremeno zaboravite na osobu koja je uzrok vaših patnji.

Someone Great

Someone Great je film posvećen svim devojkama koje su upravo raskinule dugu vezu i traže način da promene svoj život iz korena. Nakon što je njen dugogodišnji dečko ostavi bez ikakvog objašnjenja, Jenny odlazi na avanturu u New York kako bi ostvarila svoje snove. Ukoliko vam je potreban film koji će vas motivisati i dati vam snage da preokrenete svoj život, ovo je pravi izbor za vas.

He’s Just Not That Into You

Ovaj film ispričaće mnogo različitih ljubavnih priča i otkriti vam kada je vreme da krenete dalje, bez obzira na to kakva je vaša veza. Film je prepun korisnih saveta i daće vam vetar u leđa da nastavite dalje i ponovo počnete da izlazite i upoznajete nove ljude, a u filmu glume Ben Affleck, Scarlett Johansson i Jennifer Aniston.

Marriage Story

Ukoliko do sada niste pogledali ovaj fenomenalan film, pravi je trenutak za to. Adam Driver i Scarlett Johansson igraju dvoje ljudi čija dugogodišnja ljubav nije uspela da prevaziđe životna iskušenja, a ova duboka psihološka drama vodi nas kroz proces jednog teškog razvoda i sagledava sve posledice propalog ljubavnog odnosa.

Comments