Runaway Bride

Julia Roberts pokušala je da se uda više puta u ovom filmu, ali izgleda da joj nijedan dečko nije u potpunosti odgovarao. Ova urnebesna komedija će vam na veoma zanimljiv i duhovit način prikazati raskide i ispričati priču žene koja silno pokušava da se uda, ali jednostavno nikada ne dođe do oltara. Film ipak ima veoma srećan i inspirativan kraj koji će vam povratiti nadu u ljubav.

500 Days of Summer

Da, gledanje ovog filma u vama može ponovo probuditi tužne emocije i naterati vas da mislite o bivšoj ljubavi, ali način na koji je predstavljen tok jednog romantičnog odnosa će vas zaintrigirati. Shvatićete da ne možete nikoga da naterate da vas voli i da je nekim ljudima bolje da ostanu u prošlosti.

To All The Boys I’ve Loved Before

Lako je patiti nakon raskida dugogodišnje veze, ali kako sebi da opravdate patnju za odnosom koji se nije ni dogodio? Ukoliko ste i vi u takvoj situaciji, ovaj film je savršen za vas i povratiće vam nadu u bolju ljubavnu budućnost i zalečiti vaše slomljeno srce.

Eat, Pray, Love

Putovanje, vino i pizza bi trebalo da budu dovoljni da zaboravite na svoje bivše ljubavi, a čak iako vi sami ne možete da uživate u ovakvom iskustvu, možete uživati u ovom fenomenalnom filmu sa Juliom Roberts u glavnoj ulozi. Obiđite ceo svet i uživajte u raznolikim prizorima i kuhinjama kako bi makar na kratko zaboravili na svoje ljubavne poraze.

La La Land

Ukoliko volite mjuzikle, La La Land je film za vas. Ovaj sladak i romantičan film, iako ima tužan kraj, otkriće vam koliko sve veze koje imamo u životu doprinose našem razvoju i omogućavaju nam postanemo nova verzija sebe, i pokazuju šta sve korisno možemo da naučimo iz njih, čak i ako im nije suđeno da traju zauvek.

Naslovna fotografija: instagram.com/toalltheboysivelovedbefore

Aleksandra Aničić

Comments