Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/2

Ako želite da im napakostite, ili da skrenete njihovu pažnju tako što ćete ih iznervirati i izazvati, samo ih ignorišite. Pravite se da su vam dosadni, da ih ne primećujete i da se smarate u njihovom društvu (što je teško, jer su često vrlo zabavni i šarmantni, pravi kozeri i vrlo harizmatični), ili još bolje – preuzmite im nastup, neka svi slušaju i gledaju vas, a ne njih (što je još teže, jer morate ponuditi nešto zaista drugačije). Ovi znaci obožavaju da budu u centru pažnje i ne podnose kad ih ignorišete.

Ovan

Ovan je apsolutno samouveren i često glavni u društvu – kad vidite da se društvo skupilo oko jednog lika i pažljivo ga sluša, a zatim se obično grohotom smeje, taj lik koji drži njihovu pažnju i zabavlja ih, verovatno je Ovan u horoskopu. On ne pokušava da se nametne i nije gladan pažnje, ali voli kad ima publiku koja mu se divi.

View this post on Instagram

@brunadelbortoli ❤️

A post shared by kat irlin (@kat_in_nyc) on

Blizanci

Blizanci su veoma društveni, ponekad toliko, da uopšte nisu u stanju da podnesu samoću. Njihov život je uzbudljiv, aktivan, pun dobre zabave i brojnih prijatelja. Blizanac je onaj koji prepričava neku ludu priču sa putovanja, ili sa žurke od proteklog vikenda i pritom gestikulira i glumi sve učesnike u toj priči, a svi oko njega se sjajno zabavljaju i smeju. Blizanci umeju da privuku i očaraju ljude i lako stiču nova prijateljstva, sa njima je zabavno čak i kad se čeka na pregled kod lekara. Njima je pažnja potrebna i oni je traže u novim poznanstvima – nikad nema suviše ljudi koje treba šarmirati i očarati.

Editors choice