Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Svi imamo dobre i loše dane na poslu. I baš kad imamo loš dan, namesti se da moramo da radimo najviše i da smišljamo neke kreativne stvari i završavamo velike projekte. A kako to da postignemo, kad se sve o čemu mislimo svodi na krevet i jastuk!

Nered na stolu

Začuđujuće, iako nas svi uče da treba da imamo organizovan radni prostor, dokazano je da kad radite na mestu koje nije savršeno organizovano već zatrpano svim stvarima koje vam mogu zatrebati, imate više mogućnosti da se koncentrišete.

Plava boja

Poznato je da boje utiču na naše raspoloženje. Crvena je boja koja privlači pažnju dok je plava ta koja podstiče našu kreativnost.

Umor

Verovatno mislite da je za bolje razmišljanje važno da budete sveži i odmorni, ali verovali ili ne, to nije slučaj. Kada ste iscrpljeni, mnogo ste kreativniji i bolje ideje vam padaju na pamet.

surprisingwaysthatboostyourcreativityatwork3 1395670195 Ovo će vam pomoći da budete produktivniji na poslu

Kafići

Sedenje u kafiću uvek pomaže. Kad ste na pauzi, idite do obližnjeg kafića, uživajte u kafi i opustite se. Gledajući u druge ljude i odmarajući mozak bićete u prilici da se setite mnogo kreativnijih stvari nego što možete i da zamislite.

Meditacija

Ako imate blokadu i ničega pametnog ne možete da se setite, najbolje bi bilo da prosto prestanete da razmišljate na neko vreme. Oslobodite se stresa tako što ćete se osamiti i samo ćutati u tišini.

Vežbanje

Svaki vid fizičke aktivnosti pomoći će vam da se oslobodite stresa i da napunite baterije. Ne samo da ćete se bolje osećati u svom telu, već će vam i mozak mnogo brže i bolje raditi.


Lenka Gatić

Editors choice