Svako želi da ima fenomenalno telo. Mnogi sanjaju o trbušnjacima i liniji na kojoj će im zavideti ceo svet. Ali, do toga nije nimalo lako doći. Ipak, svaka aktivnost znači, a ništa se ne može dostići ako se ne krene. Najgore je odlagati i preskakati treninge. Ipak, i za to postoji rešenje.

Mnogi ljudi strahuju, jer misle da je dijeta izgladnjivanje. Može da bude, ali ne mora da znači. Ukoliko vodite računa o tome šta jedete i koliko, to može biti veoma organizovano, a dijetu ćete prihvatiti bez imalo muke i poteškoća.

Pronađi sebi prijatelja za skidanje kilograma

To mora biti osoba koja deli tvoju muku i ima isti problem, a to su kilogrami. Zajedno je sve lakše, pa i izgaranje na traci. Vežbe se rade brže, a kada je neko drugi pored tebe i ti dobijaš motivaciju da ne odustaneš i da nastaviš sa treningom. Dolazi u obzir i razmena recepata i iskustava kada se radi o dijetama.

Tvoj ortak za skidanje kilograma i ti imaćete neponovljive trenutke, koji su propraćeni smehom i šalama na svoj račun. Kako mršavite, tako će vreme prolaziti sve brže i brže, a vi biti sve tanji.

Slika114 Ovo će vas motivisati da nastavite sa dijetom

Sve je lakše udvoje

Proslavite gubitak prvog kilograma

Iii, jedan kilogram manje. Krenulo je, i to je veoma važan trenutak, dovoljan za slavlje.

A kada dijeta pokazuje rezultate, slobodno možete počastiti sebe porcijom omiljenog jela.

Nagrada je ono što nas čini srećnim i za šta se borimo. Ipak, one mogu biti i drugačije, ne moraju se odnositi na hranu. S vremena na vreme, idite na masažu, koncert ili bilijar i neka to bude jedna vrsta nagrade.

Uzmite stare stvari i motivišite se

Stare stvari, nekoliko broja manje koje su nam nekada savršeno pristajale, sada su samo san.

Ali, one mogu imati drugu svrhu, a to je buljenje u njih i podsećanje na sve blagosti i osećaj koji ćete imati kada obučete stare farmerice.

Slika213 Ovo će vas motivisati da nastavite sa dijetom

Osećaj, neprocenljiv

Počnite sa kuvanjem

Kada si na dijeti tačno znaš šta smeš, a šta ne smeš. Zato zainteresuj se i kreni sa kuvanjem. Jedan od najboljih načina da kontrolišete sebe jeste da sami sebi pravite obroke. Ukoliko ste zauzeti tokom nedelje, to možete raditi vikendom. Neka to postane vaša rutina. Sve radi mršavljenja.

Slika36 Ovo će vas motivisati da nastavite sa dijetom

My work!

Fotografišite se

Slika je najbolji dokaz kako ste nekada izgledali. Možete takođe praviti dnevnik u koji ćete ubacivati slike.

Odličan je osećaj videti kako na slikama polako nestaje stomak i gubi se višak kilograma.

Dakle, ovo su naši saveti, a vi odlučite da li ste spremni da ih se pridržavate. Zapamtite da u procesu mršavljenja, motivacija je ono što je najvažnije.


Violeta Stojanović

Comments