Puno je povoda za radost kada je u pitanju 2021. godina. Uskoro ćemo moći bezbedno da se viđamo sa porodicom i prijateljima i da se vratimo onim svojim starim navikama poput izlazaka u grad vikendom i ispijanja kafa u kafićima, ovog puta bez osećaja bojažljivosti. Nova godina sa sobom uvek donese nešto novo, a sada imamo vremena za eksperimentisanje sa novim proizvodima, tehnikama, stilovima i još mnogo toga. Ono što se prvo da uočiti kada su novi beauty trendovi u pitanju, to je ne tako mali broj trendova šminkanja očiju, ali, sa druge strane, ostali smo verni i minimalističkoj lepoti koja je proizašla iz svog vremena koje smo proveli u svojim domovima. Ako ste među onima koji uzbuđeno čekaju neke novitete u beauty kategoriji, evo nekoliko stavki na koje treba da obratite pažnju!

Velike, fluffy kovrdže i talasi

Ukoliko imate Tik Tok, sigurna sam da ste zapazili ovaj trend. Uglavnom, on ima mnoštvo varijacija, od lepršavih uvojaka do obimne prirodne teksture, pa čak i velikih talasa inspirisanih 90-im. Bez obzira na tip kose, postoji varijacija ovog trenda koja će vam odgovarati.

‘Skinmalism’

Posle godinu dana isprobavanja na desetine novih proizvoda za negu kože, verujem da će svaka od nas ovaj trend dočekati raširenih ruku. Umesto polica na policama proizvoda, primećuje se prelazak na kraće rutine ispunjene proizvodima koji ispunjavaju sve zahteve. Umesto pet seruma svako veče, ovoga puta, odlučite se za jedan proizvod koji sve čini. Ovaj trend zaista kaže, „manje je više.“ Zajedno sa vašom rutinom nege kože, ovaj trend se savršeno slaže sa karantinom. Tako da, bez brige ako šminkanje nije vaša šolja čaja.

Comments