Pop art crvena sa belim tufnama

Još jedan neobičan način da nosite nokte u crvenoj boji je da oni budu u pop art fazonu, odnosno da izgledaju kao nokti nekog neobičnog ženskog lika iz stripa. Preporučujemo vam da malo duže nokte ukrasite nepravilnim potezima crvene boje, koje ćete zatim prekriti belim tufnama – dok ćete ostatak ostaviti u prirodnoj boji nokta. Ovime ćete dobiti savršeni pop art efekat, koji će izgledati veoma stajliš i urbano.

Boja trule višnje uz romantične leptire

Takođe, jarkocrvenu boju ove sezone možete zameniti za onu manje intenzivnu nijansu trule višnje – koja će izgledati romantično, nežno i sofisticirano u svakoj prilici. Još ako je uklopite sa motivima leptira, ženstvenost ovog manikira popeće se na sasvim drugi nivo. Verujte nam, ovo je idealan manikir za sve one romantične duše koje žele da proslave početak proleća.

Crvena i drugi topli tonovi

Takođe, crveni lak biste mogli uklopiti i uz druge tople nijanse, ako želite da unesete dodatnu dinamiku u kolorit, a ne želite da se u potpunosti odreknete crvene.  Iako nas ova paleta više asocira na jesen nego na nadolazeće proleće, svakako može osvežiti vaš svakodnevni i jednolični manikir. Svakako, kada kombinujete boje na ovaj način, uvek možete samostalno izabrati sve one nijanse koje idu uz vašu ličnost i autfite, ali među njima se naravno – mora naći i crvena.

Crvena u kombinaciji sa srcima

I naravno, crveno je bolja ljubavi, kao što kaže tekst poznate pesme – i zato, kako bolje osvežiti crveni manikir , od dodavanja suptilnih srca? Možete ovaj manikir nositi na više načina, a u kombinaciji crvene i bele boje, srca nekada mogu biti bela na crvenoj nokatnoj ploči, a nekada obrnuto. U svakom slučaju, veličina i količina srca može varirati, ali crvena boja neka ostane.

Naslovna fotografija: instagram.com/overglowedit

Jovana

Comments