Kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru se često zapostavlja i stavlja u drugi plan usled fokusa na zagađenost i štetnost spoljnog vazduha. Međutim, najnovija istraživanja pokazuju da unutrašnji vazduh može biti višestruko zagađeniji od spoljnog vazduha. S obzirom na to koliko vremena provodimo u zatvorenom prostoru, trebalo bi posvetiti pažnju i unapređenju kvaliteta vazduha u životnom ili radnom prostoru. Srećom, japanski proizvođač klima-uređaja Daikin nudi tehnologije koje nam omogućavaju da u svom okruženju imamo čist i pre svega zdrav vazduh.

Daikin Stylish – elegantni klima-uređaj koji, u skladu sa svojim imenom, ulepšava svaki enterijer, nudi vrhunski učinak i efikasnost i uz to doprinosi unapređenju kvaliteta vazduha u vašem stanu.

klima 1 Ovo je jedinstveni stylish klima uređaj koji osvežava svaki enterijer

Ovaj klima-uređaj koristi tehnologiju Flash Streamer za uklanjanje čestica, alergena i neprijatnih mirisa kako biste vi imali prečišćen vazduh najvišeg kvaliteta. Flash Streamer tehnologija je zasnovana na razlaganju i fragmentisanju površinskih proteina alergena i opasnih hemijskih supstanci koje se zatim uništavaju oksidacijom.
Pored toga Daikin Stylish sadrži titanijum-apatitski filter koji uklanja čestice prašine u vazduhu, mirise duvanskog dima i kućnih ljubimaca dok pritom deaktivira štetne organske hemijske materije kako bi se osiguralo neprekidno snabdevanje čistim vazduhom. Dodatni filter sa česticama srebra suzbija 99% polena i grinja u vazduhu, a zahvaljujući visokom kvalitetu i izuzetnoj efikasnosti, zamena filtera ovog filtera je potrebna samo jednom u 6,5 godina.

klima 2 Ovo je jedinstveni stylish klima uređaj koji osvežava svaki enterijer

Međutim komfor u zatvorenom prostoru se ne odnosi samo na temperaturu ili na kvalitet unutrašnjeg vazduha; on takođe podrazumeva i vlažnost vazduha. Stylish klima-uređaj koristi nekoliko različitih parametara kako bi automatski podesio ventilator i kompresor i time ostvario najbolju ravnotežu između temperature i vlažnosti prostorije. Kontrola putem inverterske tehnologije se koristi da bi se postigao intenzitet hlađenja i temperatura regulisala sa preciznošću od 0,5 stepeni. Na taj način, temperatura i vlažnost prostorije se konstantno održavaju na prijatnom nivou. Uz to, ovaj model obezbeđuje najviše vrednosti energetske efikasnosti u premium segmentu i dostiže čak A+++ u grejanju i hlađenju.

klima 3 Ovo je jedinstveni stylish klima uređaj koji osvežava svaki enterijer

Stylish klima-uređaj kao deo standardne opreme ima Daikin onlajn kontroler tako da se njegov rad može u potpunosti kontrolisati putem pametnog telefona – bez obzira na to gde se nalazite. Sve što vam je potrebno za kreiranje savršene klime kod kuće su Wlan veza i besplatna aplikacija Daikin onlajn kontroler. Ova aplikacija, koja doprinosi izuzetnoj efikasnosti Stylish klima-uređaja, vam pruža informacije o energetskoj potrošnji vašeg uređaja. Na raspolaganju su vam četiri boje (bela, srebrna, mat crna i boja crnog drveta) koje se lako lako uklapaju u svaki enterijer.

klima 4 Ovo je jedinstveni stylish klima uređaj koji osvežava svaki enterijer

Daikin Stylish klima-uređaj možete pogledati u našem izložbenom salonu u ul. Stanoja Glavaša 18 u Beogradu gde na licu mesta možete da ga testirate i dobijete besplatne konsultacije oko odabira optimalnog rešenja za klimatizaciju vašeg doma i unapređenje kvaliteta vazduha. Sa tradicijom dugom preko 95 godina kao jedina kompanija na svetu koja je specijalizovana za proizvodnju klima-uređaja možete biti sigurni da kad birate Daikin birate kvalitet.

Saznajte više na: www.daikin.rs

Naslovna fotografija: instagram.com/daikin_srbija/

Comments