Savremeni tempo života umnogome je promenio navike svih nas, a zbog nedostatka slobodnog vremena odlazak na vežbanje ili u teretanu postao je pravi luksuz. U skladu sa vrednostima koje brend Balans+ neguje, kompanija Imlek rekonstruisala je sprave za vežbanje duž trim staze na Košutnjaku.

balans2 Ovo je omiljeno MESTO okupljanja rekreativnih sportista

Beograđani će od danas imati priliku da se rekreiraju na Košutnjaku, koji je postao omiljeno mesto okupljanja rekreativnih sportista i svih onih koji gradsku vrevu žele da zamene za mir u prirodi i pronađu svoj balans.

Po preporuci Republičkog zavoda za sport i sportsku medicinu, rekonstruisan je park za vežbanje na Košutnjaku koji sada svi Beograđani mogu da posete i uživaju u rekonstruisanom ambijentu za vežbanje pored čuvene trim staze.

balans Ovo je omiljeno MESTO okupljanja rekreativnih sportista

“Balans+ napitak idealna je namirnica za sve ljude koji vode računa o zdravom načinu života. Pored zdrave ishrane veoma je važna i fizička aktivnost, i upravo iz tog razloga naša kompanija potrudila se da uredi najpoznatije mesto okupljanja svih rekreativaca Beograda. Za kvalitetan život treba prvenstveno pronaći balans, a mi ćemo i ubuduće nastaviti da se borimo samo za prave vrednosti i zdrave navike naših vernih potrošača”, izjavio je Jovan Bugarčić, menadžer kategorije kiselomlečnih proizvoda kompanije Imlek.

Comments