Duga kosa je kao mač sa dve oštrice – lepa jeste, ali joj je potrebno više nege, a samim tim i više truda i rada oko nje. Još ako je tanka, slaba i lako se mrsi… Kada počne češljanje, počinje i noćna mora.

Ali, više ne! Jer, L’Oréal Paris ima rešenje za tvoj najveći problem sa kosom. Reč je o L’Oréal Paris ekspres regeneratorima uz koje će tvoja kosa biti lagana, lepršava i zdrava, češljaćeš se bez problema, a što je najbolje – oni se ne ispiraju! Dovoljno je da ih naprskaš na kosu i uživaš u negovanoj i sjajnoj kosi tokom celog dana.

Loreal 1200x900 2908 1 copy Ovo je rešenje za kosu koja se lako mrsi

Ne propusti da isprobaš sve ekspres regeneratore: Arginine Resist jača tvoju kosu čak tri puta, olakšava raščešljavanje i štiti kosu koja postaje makša i otpornija na sve spoljne uticaje; Total Repair 5 koji neguje oštećene i ispucale vrhove i sadrži pro-keratin i negujući serum; Oil Luxury koji hrani, zaglađuje, čini kosu mekom i sjajnom i pomaže ti da se očešljaš bez muke!

Ukoliko si i sama oduševljena ovim sjajnim regeneratorima, ne propusti da posetiš sajt Wow Your Hair i učestvuješ u nagradnoj igri. Postavi autorsku fotografiju ili gif svoje kose i opiši u kojim prilikama ti koristiš svoje L’Oréal Paris ekspres regeneratore. Najkreativniji radovi biće nagrađeni godišnjom zalihom Elseve ekspres regeneratora!

Loreal 1200x900 2908 2 Ovo je rešenje za kosu koja se lako mrsi

Comments