Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Duga kosa je kao mač sa dve oštrice – lepa jeste, ali joj je potrebno više nege, a samim tim i više truda i rada oko nje. Još ako je tanka, slaba i lako se mrsi… Kada počne češljanje, počinje i noćna mora.

Ali, više ne! Jer, L’Oréal Paris ima rešenje za tvoj najveći problem sa kosom. Reč je o L’Oréal Paris ekspres regeneratorima uz koje će tvoja kosa biti lagana, lepršava i zdrava, češljaćeš se bez problema, a što je najbolje – oni se ne ispiraju! Dovoljno je da ih naprskaš na kosu i uživaš u negovanoj i sjajnoj kosi tokom celog dana.

Loreal 1200x900 2908 1 copy Ovo je rešenje za kosu koja se lako mrsi

Ne propusti da isprobaš sve ekspres regeneratore: Arginine Resist jača tvoju kosu čak tri puta, olakšava raščešljavanje i štiti kosu koja postaje makša i otpornija na sve spoljne uticaje; Total Repair 5 koji neguje oštećene i ispucale vrhove i sadrži pro-keratin i negujući serum; Oil Luxury koji hrani, zaglađuje, čini kosu mekom i sjajnom i pomaže ti da se očešljaš bez muke!

Ukoliko si i sama oduševljena ovim sjajnim regeneratorima, ne propusti da posetiš sajt Wow Your Hair i učestvuješ u nagradnoj igri. Postavi autorsku fotografiju ili gif svoje kose i opiši u kojim prilikama ti koristiš svoje L’Oréal Paris ekspres regeneratore. Najkreativniji radovi biće nagrađeni godišnjom zalihom Elseve ekspres regeneratora!

Loreal 1200x900 2908 2 Ovo je rešenje za kosu koja se lako mrsi

Editors choice