Lav

Za Lavove je bitno da obroke uvek imaju u isto vreme. Tako ćete izbalansirati metabolizam što povoljno utiče na vašu kilažu. Vama je potrebno da povremeno pojedete šniclu ili porciju testenine. Jedite polako i pre svakog obroka popijte pola litra vode.

S obzirom na to da imate problema sa holesterolom, vodite računa o unosu masti. Salatu začinite sa jogurtom i limunom, umesto sa uljem, a meso pripremajte na roštilju.

Devica

Jedite više puta dnevno, po manje. Doručak osmislite same, a u međuobrocima popijte nemasni voćni jogurt ili pojedete 100 g nemasnog sira. Bitno je da hranu unosite u malim količinama i da uživate u svakom zalogaju. Za večeru pripremite salatu od paradajza. Pijte najmanje dva litra vode dnevno, a ponekad se počastite i biljnim ili voćnim čajem.

dijeta 4 Ovo je savršena dijeta za tvoj horoskopski znak

Vaga

Vagama treba više manjih obroka da bi imale čemu da se raduju. Hrana bi trebalo da bude začinjena, ponekad čak i egzotičnog ukusa. Isprobajte npr. japanski suši, koji ima malo kalorija, ili probajte tofu sir mariniran u umaku od soje, meda i začina. Kriške sira ostavite da se ocede i propržite ih na ulju. Kombinujte sa rižom.

Škorpija

Tokom dijete unosite dosta tečnosti, najmanje dva litra dnevno, a u obzir dolaze biljni i voćni čajevi, voda… Pet obroka na dan zadovoljiće vaše potrebe za hranom. Umesto slatkiša popijte koktel od banane: izmiksajte 150 ml obranog mleka i jednu bananu. 

Sklone ste celulitu pa zato izbegavajte slane namirnice kao što su šunka, kobasice i sl. prerađevine. Jedite musli, integralni hleb, povrće.

Comments