Ovan

Ono što Ovnovima pomaže na duže staze je kombinacija zdravih i niskokaloričnih obroka sa malo usputne relaksacije. Uključite u svoju ishranu voćne dane, pojedite oko 1,5 kg voća i popijte najmanje dva litra vode.

Ako se za nekoliko dana zasitite ove dijete, promenite jelovnik i pripremite jelo od riže: 125 g integralne riže dinstajte bez soli i podelite na tri porcije. Za doručak pojedite dve jabuke, a za ručak i večeru rižu. Unosite dosta tečnosti bilo u vidu vode, supe od povrća ili sokova od svežeg voća ili povrća.

Bik

Za vas su veoma važni slatki međuobroci. Zato u dijetu uvrstite dosta voća, koje će vam osigurati dovoljno šećera. Pripremite bogate salate od sezonskog povrća, a jednom dnevno slobodno pojedite i šniclu, ali pripremljenu na roštilju, bez ulja.

dijeta 2 Ovo je savršena dijeta za tvoj horoskopski znak

Blizanci

Vaša dijeta mora biti praktična i raznovrsna. Držite se mlečnih proizvoda, najpre jogurta i sira. Izbegavajte sve vrste testa. Dijetu možete započeti većim unosom tečnosti, pijte od dva do tri litra vode dnevno, a u obzir dolaze i minerlana voda ili supa od povrća.

Rak

Pripremite sebi sedam obroka dnevno. Između glavnih obroka obavezno imajte užinu, npr. salatu od sezonskog povrća koju ćete preliti sa malo maslinovog ulja i voćnog soka. U salatu možete dodati kašičicu senfa, beli luk, a ako volite malo neobičnije ukuse salatu začinite kašičicom meda.

Sport vam može pomoći da se oslobodite negativne energije. Plivajte ili vozite bicikl.

Comments