Horoskop je mnogo više od znaka u kome ste rođeni – tu je podznak (Mesečev znak), a kada je u pitanju ostvarivanje zdrave dugoročne veze, Venerin znak je ključan.

U vašoj natalnoj karti postoji devet planeta čiji položaji i međusobni odnosi utiču na vašu ličnost i život – Venera je planeta ljubavi, vrednosti i tradicionalne ženske energije, koja nosi kritične delove kompatibilnosti za stvaranje kvalitetne veze sa sobom i drugima.

Otkrijete svoj Venerin znak da biste ostvarili uspešnu vezu, u skladu sa svojim autentičnim bićem.

Izračunajte svoju natalnu kartu uz pomoć programa koje možete naći na internetu. Potrebno je da unesete datum, vreme i lokaciju rođenja, a kada se grafikon napravi, potražite ženski simbol – kružnica za krstom na donjoj strani. Odgovarajući simbol na drugoj kružnici pokazaće vam koji ste Venerin znak.

Svaki Venerin znak donosi svoje karakteristike

Ovan Venera traži uzbuđenje i začin u svom ljubavnom životu, ali tako da to može da kontroliše i da se ne pretvori u haos. Mnogo avantura, fizičke aktivnosti i strastveni seks su preduslovi da bi veza uspela.

Kada je Venerin znak u Biku, to znači da vam je potrebno da stvorite sigurnost i udobnost sa partnerom i uživate u jednostavnim zemaljskim zadovoljstvima. Kvalitetna hrana, spa tretmani i čulni užici – to je ono što vam je potrebno i nije vam teško da to tražite i zahtevate.

Sa Venerom u Blizancima potrebna vam je mentalna stimulacija i uzbuđenje, tako da je vaš idealan partner neko ko voli da isprobava nove stvari, ima hrabrosti da prati svoje ideje, rizikuje i eksperimentiše – sa takvom osobom vam nikad neće biti dosadno.

Venera Rak želi da se oseća voljeno i zbrinuto i možda će zahtevati jasne izjave i potvrde od partnera, kako bi znala da je on zaista u tome. Potrebno je da se osećate kao kod kuće sa svojim partnerom, pa zato izaberite nekog ko ceni čvrste porodične veze i spreman je da vam se posveti i da vas štiti.

389A6539 Pronađite Venerin znak u svom horoskopu

Haljina i džemper: Lindex, Cipele: privatno vlasništvo

Pročitajte i ovo: Otkrijte kakav kvalitet srca imate – prema mesecu rođenja

Kada je Venerin znak Lav, on donosi potrebu da budete sa nekim ko nema problema da vam dozvoli da budete zvezda kakva jeste i da vam se divi zbog toga. Želite da se osećate bezbedno da izrazite sebe, da vas partner vidi, čuje i uvažava, a želite i sav mogući luksuz.

Devica Venera ima visoke standarde, ali ako je njihova kontrolna lista suviše stroga, mogu ostati fokusirane na nedostatke osoba koje upoznaju – jer niko nije idealan. Potrebno je da nađete nekog ko deli visoke standarde i dobar ukus, a to znači da budete otvoreni za prepoznavanje nekog ko nije vaš tip.

Venerin znak Vaga želi pravu romansu. Znate šta izgleda i oseća se dobro i šta želite u vezi. Potrebna vam je veza sa flertom i šalama, redovnim sastancima i mnogo maženja, a kad to pronađete, posvetite se izgradnji odnosa, umesto da ostajete u oblacima romantike.

Škorpija Venera voli duboko i u vezi joj je podjednako potrebna snažna emocionalna i fizička hemija. Sa jakim seksualnim nagonom, fizička intimnost je važna, ali samo ako postoji čvrsta emocionalna osnova, koja omogućava da se osećate bezbedno da spustite svoj gard.

Venerin znak Strelac je veseo i mudar. Potreban vam je neko ko može da prati vaš brzi tempo, otvorenost i spontanost. Duboki razgovori na vrhu planine ili krova su vrhunac romantike za Veneru Strelca – sve je toplije i vedrije iz ptičje perspektive.

Venera Jarac traži vreme, ozbiljnost, ulaganje i razvoj i potreban joj je neko ko staloženo i konstantno investira u vezu. Skromna je i potrebna joj je pohvala i podrška, ali pre svega joj je potrebno da vidi da neko ima dugoročne ciljeve i vrednosti koje podržava i može da ih uklopi u svoj životni stil.

Vodolija Venera je nezavisna i radoznala. Davanje prostora je najbolji mamac na koji će se uhvatiti. Ona želi da ima svoj osećaj individualnosti i voli zanimljive i stimulativne razgovore. Možda joj se dopada nekonvencionalna dinamika u ljubavi.

Venerin znak Ribe predstavlja predanu ljubavnicu koja može posmatrati svet kroz ružičaste naočari i može se teško povrediti i razočarati (više puta). Potreban joj je partner koji se ne stidi naklonosti i romantike – što slađi, to bolje.

Pročitajte i ovo: Definicija veze kakvu želi svaki horoskopski znak

Naslovna fotografija: WANNABE Media

Brankica Milošević

Comments