Neki od naših omiljenih muzičara iskoristili su karantinske dane kako bi stvarali novu muziku, a veliki broj njih najavio je i nove albume u skorijoj budućnosti. Ovo su samo neki od poznatih muzičkih izvođača čije nove albume možemo očekivati do kraja ove godine ili početkom naredne.

Drake – Certified Lover Boy

U jednom od svojih poslednjih postova na Instagram profilu, jedan od najvećih imena u svetu rep muzike, Drake, najavio je izlazak svog novog albuma pod imenom Certified Lover Boy. Poznati reper naglasio je da njegov novi album neće nimalo ličiti na njegove poslednje pesme i komercijalnu rep muziku, te je vrlo moguće da će oživeti nostalgični duh svojih prvih albuma i ploče Nothing Was The Same. Ova godina omogućila mu je da se razvije na mnogo nivoa i da više vremena posveti kreativnom procesu, prikupljajući energiju za nove poduhvate. Kao uvertiru za novu muziku Drake je pre dva meseca izbacio pesmu pod imenom Laugh Now, Cry Later koja nas polako uvodi u teme koje će dominirati novim albumom. Album će svetlost dana najverovatnije ugledati tokom prvih dana januara, a ovo je njegov šesti po redu studijski album.

Rihanna – R9

Popularna pevačica poslednjih godina bila je zauzeta radom na svojoj Fenty kolekciji, ali prema rečima njenog kreativnog tima, tokom naredne godine možemo očekivati njen deveti album koji je godinama vredno spremala. Njen tekstopisac Skylar Gray pre nekoliko nedelja je potvrdila da je u saradnji sa Diplom napisala niz pesama za Rihannin novi album, koji bi prema nekim informacijama trebao da nosi naziv R9.

Comments