Kako se leto približava, jasno nam je da će vrućine ponovo biti neizdržive. Baš kao prošle godine, poželećemo da sve vreme budemo pored mora kako bismo efikasno mogli da se ohladimo. Pošto nismo u mogućnosti to da uradimo, ostaje nam samo da maštamo o moru.

Kako bismo uspeli da se efikasno borimo protiv vrućina, biće potrebno da naučimo kako da sakupimo kosu kako nam ne bi dodatno otežavala život. Ali, svakodnevno vezana kosa u rep nije rešenje, jer nekada želimo da promenimo svoj look.

Šnala za kosu je prošle godine postala obavezni aksesoar. Manekenke poput Kendall Jenner i Belle Hadid su stalno imale kose podignute u punđe, koje su bile zakačene jednom velikom šnalom. Ovaj trend devedesetih je ponovo postao popularan, dok sada možemo da nađemo šnale koje su u obliku cveća ili leptira, što ih čini savršenim aksesoarom za kosu. Sigurno se pitate kakve sve varijacije ove frizure mogu da budu, zbog čega vam predstavljamo frizure koje možete da napravite koristeći samo jednu šnalu!

Možete da sakupite samo jednu polovinu kose koristeći šnalu koja je načinjena od žica ili metala. Ovakve šnale su, uglavnom, providne i izgledaće savršeno sa vašim nakitom. Najbolje je da koristite šnalu koja je obojena u zlatno kako bi došla do izražaja. Šnalom sakupite samo jedan deo kose tako da na samom temenu kreirate volumen.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bridal Hair & Makeup (@luxe_by_lexi)

Ova frizura je definitivno favorit leta. Ovako ćete sakupiti svu kosu koja vam pada na ramena samo jednom šnalom. Doduše, potrebna vam je nešto veća šnala. Kosu sakupite u niski rep, podignite ga ka temenu i kosu zakačite šnalom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kins Collective (@kinscollective)

Priznaćete da ova frizura veoma podseća na onu od Rachel Green iz serije Friends. Baš kao što je Rachel svoju kosu kačila jednom šnalom – možemo i mi. Ne brinite, svi ti pramenovi koji padnu oko lica čine da frizura izgleda još bolje.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ellie ☁️ (@ellenjasmin)

Male šnale su savršene za frizure poput ove! Podignite kosu sa jedne strane kako biste je sklonili sa lica dok drugu ostavite puštenu. Ova frizura sjajno izgleda na kraćim kosama kao što je bob.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Afroani ™️✨ (@afroanihairlove)

Frizure poput ove su sjajne i za kovrdžave, i za ravne kose. Jedino što vam predlažemo jeste da uzmete krupniju i šareniju šnalu koja bi na jedinstven način ukrašavala vašu kosu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Scrunch Me | Scrunchies (@scrunchmeofficial)

Messy bun koja je zakačena šnalom u obliku leptira ili cveta? Yes, please! Kada sakupite kosu u messy bun nemojte je vezati gumicom, pa onda ojačati ukosnicama – već iskoristite jednu plastičnu šnalu – šarenu ili u obliku cveta. Izgledaćete sjajno!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Equador Jewellery (@equadorjewellery)

Ova frizura je bila tipična s kraja devedesetih. Kada sakupite kosu u rep, potrebno je da je vrtite u jednu stranu sve dok se cela ne uvrti, zatim je zakačite šnalom tako da ostavite vrhove da vire.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели VANITY EDIT. (@vanityeditofficial)

Naslovna fotografija: instagram.com/gxsia

Milica Antić

Comments