Cveće na očima

Pored Instagrama, Violette je aktivna i na YouTubeu, gde na svom kanalu predstavlja svoje omiljene makeup tutorijale i pokazuje vam kako da rekreirate njene jedinstvene lookove. Jedan od njih je svakako ovaj cvetni look, koji je savršen za prolećne dane, a koji se lakše rekreira nego što to možda izgleda. Njegova glavna karakteristika su cvetići na gornjim kapcima, koje dopunjuju neutralni i natural makeup look i balzam na usnama. Ukoliko ne volite preteranu šminku a želite malo da izađete iz svoje zone komfora, evo looka za vas!

Kada idemo na metalik i sjaj – idemo u velikom stilu

Mat je mat, ali ni malo šljokica nije na odmet! U suštini, pravilo je samo jedno. Kada stavljate sjaj ili šljokice, učinite to u stilu “go big or go home“. Dakle, šljokice ili metalik sjaj nek budu intenzivni, a uz to i u efektnim bojama koje neće proći neprimećeno. Bilo da ovaj sjaj nosite na usnama ili očima, neka vaš kompletni makeup look bude osmišljen tako da sjaj bude u fokusu.

Posvetite posebnu pažnju noktima

Nokti su odraz našeg unutrašnjeg stanja, i svako ko ima uredne nokte pokazuje da brine o sebi i da se posvećuje detaljima. Francuskinje uvek imaju savršen manikir, a uz to što se obično odlučuju za minimalističke manikire i klasični bezbojni ili crveni lak – one ponekad sebi daju oduška i učine sa svojim noktima nešto zanimljivo, ali ne preterano. U suštini, na njima nikada nećete videti nadogradnju za koju je jasno da je nadogradnja, ali ćete često videti french manikir (nemoguće!) u nekoliko klasičnih ili inovativnih izdanja, kao što je ovaj sa fotografije ispod. Dakle, malo zabave i malo minimalizma, i spremni ste!

Naslovna fotografija: instagram.com/violette_fr

Jovana

Comments