Svetla, plavičastosiva

Hladni tonovi koji će obeležiti ovu jesen su oni na paleti boja između sivih i plavih, a oni su veoma praktični kako za dnevne, tako i za večernje makeup lookove. Sive senke do sada nisu doživele preteranu popularnost, osim u svojim metalik varijantama, a naslućujemo da će se to upravo ove jeseni promeniti. One odlično pristaju svetlim, modrim, plavim očima, ali mogu biti dobar kontrast i uz one tople, smeđe.

Prirodni braon tonovi

Kafeni i zemljani braon tonovi senki biće popularni ove jeseni, a nosiće ih sve one žene koje uživaju u nežnim, prirodnim i toplim makeup lookovima. Ove boje senki odlično pristaju tamnoputim brinetama, a savršene su za svaku priliku. Na neki način, možemo reći da su one timeless, iako su trenutno i u trendu – te ako volite da budete praktični i bezbrižni u šminkanju, braon senke su izbor za vas.

Bakarni, topli tonovi

Naravno, jesen nije mogla da prođe bez povratka bakarne boje, koja je uvek u ovom periodu aktuelna. Bakarna boja popularna je i među bojama senki za oči i među bojama kose, te ako ste prirodna plavuša ili imate svetlosmeđu kosu, pravi je trenutak da joj dodate riđi sjaj i uklopite je uz bakarne senke na očima.

Naslovna fotografija: instagram.com/inbeautmag

Jovana Pantić 

Comments