Sada, kada je svet turizma na pauzi, sve češće gledamo i maštamo gde bismo mogli da idemo kada se sve vrati u normalu. Pored prelepih destinacija, postoje i neki hoteli koji su u potpunosti preplavili Instagram, gde svi odlaze, kako bi napravili najbolje fotke. A po čemu su ti hoteli tako posebni, pogledajte u nastavku.

Radi se o luksuznim hotelima, koji već godinama privlače turiste, i mnoge slavne ličnosti, ali za to postoji i dobar razlog. Pored toga što su elegantni i prefinjeni, nalaze se i na predivnim lokacijama. Možda je sad i najbolje vreme da krenemo da štedimo, i sebi priuštimo neki od njih, kada se sve granice otvore. Sigurno smo to zaslužili posle ove duge pauze.

Amangiri

Ovaj hotel nalazi se u Sjedinjenim Američkim Državama. Ono što je posebna čar ovog hotela je upravo to što je on kombinacija luksuza i divlje pustinje. Dovoljno je samo da ležite i uživate u pogledu. A kada padne noć, možete uživati u zvezdama na nebu, koje deluju tako blizu, zbog tog velikog prostranstva. Na ovakvom mestu, fotografije ne mogu da vam ne izgledaju dobro i moćno, tako da su blogerke veoma česti gosti ovog hotela.

Casa Pueblo Hotel

Hajdemo sada malo do Urugvaja! Ovo je jedan od hotela koji je postao obavezan Instagram uzor. Ovo mesto je u potpunosti u tropskom stilu, prepuno palmi, i nalazi se na samoj obali mora. Hotel zbog svoje arhitekture privlači turiste, i zaista izgleda nestvarno. Možete li da zamislite kakve bismo fotografije tu mogli da napravimo?

Comments