Hotel Du Cap-Eden-Roc

Nije ni Evropa loš izbor kada su hoteli u pitanju, a posebno ne predivna Azurna obala, gde se i nalazi sledeći hotel. Ovom mestu jednostavno ne možete odoleti! Ovaj hotel postoji više od 100 godina, i toliko godina se i nalazi na prvom mestu izbora, kada je reč o Francuskoj obali. Veliki broj poznatih ličnosti posetilo je ovaj hotel i uživalo u bajkovitom pogledu.

Il Pellicano

Ne smemo zaboraviti ni na bella Italia! Nekada je ovo bila privatna vila bogate američke naslednice, sve dok nije pretvorena u hotel, koji je postao jedan od must have destinacija i mnogo godina pre postojanja Instagrama. Ali je sada postao miljenik insta blogera i svih onih koji vole fotografije na prelepim mestima, a ovo je sigurno jedno od njih.

Le Sirenuse

Još uvek ne odlazimo iz Italije, ali se prebacujemo na Amalfi obalu, i gledamo u rajski Positano. Ovo mesto je zbog svoje posebnosti, omiljena lokacija turistima, i niko ne može da ostane ravnodušan, kada se izgubi u šarenilu kućica na ivici obale. Ukoliko ste zaljubljenik u pravu italijansku idilu, ovaj hotel je pravo mesto za vas! Svaka soba ima malu terasu sa pogledamo na Positano i na more. Ima li šta lepše?

Izaberite mesto koje vam se najviše dopada, i ko zna, možda i vi baš tamo napravite tu vašu posebnu fotografiju koja će prikupljati lajkove na instagramu. A pored toga, imaćete i šta da ispričate, jer je svako mesto posebno poglavlje, vredno priče.

Naslovna fotografija: instagram.com/lesirenuse

Andrea Aras

Comments