Hot topics

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

Tang He

Život u koferima nije ništa čudno za modele, pa ipak, za Tang koja dolazi iz Kine, prethodni period bio je zaista velika avantura, kako zbog konstantnih putovanja, tako i zbog samog posla. Pravi modni kameleon koji ume da iznese bilo koj tip brenda, od Simone Rocha pa do Hedi Slimane, prvi put je stala na pistu prošle godine, za Dior, na Shanghai couture showu. Tada je sve i počelo. Kako sama kaže, postala je mnogo nezavisnija i samouverenija kada je reč o putovanjima od jednog do drugog “fashion week” grada i jako je zahvalna na mogućnosti da bude deo tog sveta.

View this post on Instagram

💕

A post shared by Tang (@tanghe_elite) on

George Midgley

Australija je poznata po dobrim modelima, a najnovije lice vredno pažnje je svakako George Midgley. Radila je za gotovo sve velike brednove od Diora do Louis Vuittona, a najsrećnija je što je pored samog učešća na revijama imala priliku i da bude deo celokupnog kreativnog procesa. Izuzetno ceni šansu koja joj je data, naročito zato što je na tom putu uspela da upozna divne, talentovane i kreativne ljude koji su jednako doprineli njenom radu i profesionalnom razvoju.

View this post on Instagram

Exotic fruit chats with @michaeljkramer ❤️

A post shared by GEORGE MIDGLEY (@gigimidgley) on

Chun Jin

Chun Jin je još tokom školovanja znala da će se baviti modom – pridružila se školskom modeling klubu, a njene kolege su bile toliko zadivljene ovim potezom da su je dodatno podržavale da se probije u modnoj industriji. Nakon što je kao studentkinja objavila fotografije na svojim društvenim mrežama, bilo je samo pitanje trenutka kada će je neka modeling agencija angažovati. I tako je i bilo! Tokom predstavljanja jesenjih kolekcija ranije ove godine, Chun se više nije bavila modom kao hobijem, već joj je to postao stalni posao, a radila je Prada, Saint Laurent, Fendi i mnoge druge revije. Kako kaže, nije bila nimalo nervozna zbog ovakvog razvoja situacije, naprotiv, bila je presrećna i puna entuzijazma nastavlja punom parom!

Liz Kennedy

Uspeh nikada ne dolazi preko noći i mnogi modeli rade godinama “iz senke” da bi se onda desilo nešto veliko i važno što će ih izbaciti pravo na površinu. Isti slučaj je bio i sa Liz koja je “otkrivena” još 2014. godine, ali je tek skoro u njoj prepoznat veliki potencijal. The Row, Elie Saab, Isabel Marant, samo su neka od imena sa kojima je sarađivala, a revije koje je za njih uradila za nju deluju koliko fantastično, toliko i nestvarno. Uticaj koji danas ima prostire se i mimo modne piste – na društvenim mrežama otvoreno govori o problemima sa mentalnim zdravljem ili o različitosti i inkluzivnosti što za jednog modela možda nije uobičajeno, naročito tokom “modnog meseca”, ali ona ne mari – jednostavno želi da se bori za prave vrednosti i iskoristi svojih pet minuta da prenese važnu poruku.

View this post on Instagram

Mugshot by @enricobrunetti

A post shared by Liz Kennedy (@liz.kennedy_) on

Naslovna fotografija: instagram.com/chunjincj

Ivana

Editors choice