Anya Taylor-Joy u Rodarte autfitu i Giuseppe Zanotti sandalama

Mlada Anya Taylor-Joy izgledala je bajkovito u floralnom Rodarte kompletu, koji je uklopila uz Giuseppe Zanotti sandale. Ovaj nežni komplet savršeno se uklopio uz njen svetli ten i dugu, plavu kosu, a mi joj već predviđamo svetlu stilsku budućnost – na osnovu dosadašnjih stilskih izbora.

Zendaya u Valentino Haute Couture autfitu

Zendaya se morala još jednom naći na ovoj našoj listi, jer nas je oduševila i ovim Valentino Haute Couture autfitom, odnosno nežnom haljinom preko koje je ogrnula oversize, crni sako. Ovaj autfit pravi je balans ženstvenosti i muške energije, a Zendaya ga je iznela bez greške.

Zoe Saldana u crvenoj Dolce & Gabbana haljini

Zoe Saldana zablistala je u takođe blistavoj, crvenoj Dolce & Gabbana haljini koja joj je stajala kao salivena, a mi sanjamo o haljini ovakvog kroja. Njena izdužena figura savršeno je naglašena dubokim šlicem.

Benedict se pojavio u pratnji supruge Sophie, koja je još jednom pokazala da tačno zna koji joj odevni komadi, krojevi i boje pristaju. Ona se pojavila u haljini Emilie Wickstead, koja se ističe neobičnim, efektnim dezenom.

Glumica Sheila Vand kanalisala je energiju starog Holivuda i nekadašnjih filmskih festivala, u neobičnoj vintidž haljini brenda Mugler. Volimo da vidimo kada se starim odevnim komadima na crvenom tepihu da sasvim novi život.

Naslovna fotografiija: instagram.com/creativeinspomagazine

Jovana Pantić

Comments