Retko šta može da nas oraspoloži toliko kao (uspešna) nova frizura, bez obzira na to da li smo promenile boju kose ili smo se ošišale na malo drugačiji način – svejedno je povod za slavlje koliko god naš dragi ne primećivao razliku. Ma, šta on uopšte zna?! Uglavnom, ukoliko ti je ovih dana potrebno osveženje i baš ti se radi nešto sa kosom, u nastavku otkrij najtrendi frizure sezone među kojima ćeš sigurno pronaći nešto po svom ukusu.

“Zavesa” šiške

Duge šiške koje nosiš sa strane, sa razdeljkom na sredini, tačno predstavljaju savršen izbor za one neodlučne koji i bi da krate šiške i ne bi. Zato, ako nisi sigurna – navali na ovaj “model”. Takođe, ukoliko si u fazi puštanja šiški da porastu (greška iz karantina) možeš ih stilizovati na ovakav način i biti u trendu. Uglavnom, “zavesa” šiške realno svima dobro stoje i definitivno osvežavaju svaku frizuru.

Kratak bob

Kosa dužine do brade može da izgleda jako moćno, opasno i zavodljivo – ali je treba nositi sa stavom. Kratka kosa nije za svakoga, pa čak i ovako duža “kratka” kosa, zato dobro razmisli pre šišanja. Pa ipak, ako se odlučiš za ovakvu frizuru, nema sumnje, izgledaćeš odlično i nezaboravno.

Talasasti shag

Kraća stepenasto šišana kosa u kombinaciji sa neobaveznim talasima i šiškama je frizura koja je sinonim za nonšalantan stav – prema kosi, prema modi, prema životu. Ova frizura me nekako podseća na Parižanke iako nije nužno pravilo da se one ovako šišaju – prosto je vajb taj koji čini da poželiš da se ošišaš ovako i zaboraviš na sve probleme!

Klasični lob

Long bob iliti lob je kao stvoren za devojke koje žele promenu, ali nisu toliko smele da svoje duge pramenove skrate do brade i hrabro ponesu novi, sveži, kratki i slatki bob. Bilo kako bilo, lob izgleda jako lepo, naročito kada je dobro ošišan i kada se oblikuje u talase. Ipak, vodi računa o tome da je srednja dužina kose nekako najzahtevnija za održavanje i stilizovanje, zato se unapred izvešti sa presom i figarom.

Comments