Da li ste raspoloženi da promenom frizure započnete 2022. godinu? Ukoliko je vaš odgovor da (a ne vidimo zašto ne bi bio), ovo je pravi tekst za vas. Mi smo već zakazali svoje termine kod frizera, i sa inspiracijama koje vam predstavljamo u nastavku teksta odlazimo u salone! Predstavljamo vam TOP 2 trendy frizure koje su obeležile početak ove godine, i koje već obožavaju mnoge poznate ličnosti, kao što su muzičarka i glumica Selena Gomez ili, pak, rijaliti zvezda i preduzetnica Kim Kardashian. U pitanju su meki bob sa blago uvijenim krajevima ka unutra i duga stepenasta kosa sa “zavesa” šiškama, koja se nosi zakačena šnalom. Plus, otkrivamo vam i kako da je brzo i lako zakačite na najbolji, stajliš način! Dakle, bilo da preferirate dužu ili kraću kosu, jedna od ove dve frizure definitivno može biti vaš izbor.

SOFT BOB

Bob frizura uvek je u trendu jer je praktična, laka za stilizovanje i uglavnom dobro pristaje uz svaki oblik lica. Ipak, u svetu bob frizura oblici i trendovi se menjaju – te će početkom 2022. godine definitivno vladati meki bob, sa krajevima blago uvijenim ka unutra. Ovaj bob možete lako kreirati i samostalno kod kuće, uz pomoć četke za uvijanje kose, koju ćete iskoristiti pri feniranju krajeva. Dužina ovog boba trebalo bi da bude tek tolika da kada se krajevi uviju, savršeno uokvire vaše lice i bradu. Već smo napomenuli da ovaj bob nose mnoge poznate ličnosti, ali najvernija mu je Selena Gomez. Zato, trk do njenog Instagram naloga po još inspiracije!

Takođe, bob frizure vole i poznati frizeri, među kojima je i Jesus Guerrero – koji se brine o frizurama Katy Perry, Kim Kardashian, Christine Aguilere, Kylie Jenner, Rosalie, Meghan Fox, Shay Mitchell… i mnogih drugih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jesus Guerrero (@jesushair)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Comments