STEPENASTA KOSA ZAKAČENA ŠNALOM

Stepenasta duga kosa je doživela svoj comeback u 2021. godini, a poznate ličnosti i blogerke trenutno najviše vole da je nose zakačenu šnalom. Da, baš kao što su to naše mame radile pre petnaestak godina. Sada je izbor stajliš šnala za kosu veliki (ne moramo više nositi samo one jednobojne, plastične, koje su nezgrapne i često u ne toliko lepim bojama) i ne samo to, već postoji i “pravilan” način da ih nosite – tako da vam kosa uvek izgleda dobro.

Poznata ličnost koju skoro uvek u opuštenim situacijama možemo da vidimo sa šnalom za kosu je manekenka Kendall Jenner, a za njom ne zaostaje ni jedna od njenih najboljih drugarica, takođe model – Hailey Bieber. Ukoliko niste sigurni na koji način da pravilno zakačite kosu šnalom, tako da ne ostanete sa gomilom pramenova koji nisu dobro zahvaćeni, u nastavku pronađite i tutorijal sa, naravno, TikToka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

TikTok je zaista društvena mreža budućnosti, a na njemu možete pronaći tutorijale za sve od renoviranja kuće do kreiranja savršene frizure. Naš fokus ovog puta je kačenje kose šnalom, koje je zapravo zahtevnije nego što zvuči, kada ne znate pravilnu tehniku. Ali, jednom kada je naučite, vaša kosa će kroz nekoliko sekundi izgledati savršeno trendy i uredno. Pokušajte i sami!

@molly_fritz Reply to @noturaveragebadger ♬ apathy – Gia Margaret

 

View this post on Instagram

 

A post shared by minimalh. (@the_minimal_hair)

Naslovna fotografija: instagram.com/jesushair

Jovana Pantić

Comments