Sećate li se možda trenutka u kom ste shvatili da je neko od simpatije i potencijalnog partnera za vas postao osoba u koju ste zaista zaljubljeni? Većina ljudi se ne seća u kom trenutku su shvatili da bi neka osoba mogla biti prava za njih, ali to ne znači da ne postoje načini da shvatite da ste zaljubljeni u nekoga. Evo kako različiti horoskopski znaci mogu shvatiti da su zaljubljeni.

Ovan

Otkazuju planove da bi se videli sa voljenim. Ovnovi su osobe koje uvek poštuju dogovor i nikada vas neće ostaviti na cedilu, međutim, kada se zaista zaljube, oni će ignorisati sve što su obećali drugima i iskoristiti apsolutno svaki slobodan trenutak da bi bili sa osobom u koju su zaljubljeni.

Bik

Nedostaje im miris druge osobe. Iako izgledaju kao dosta hladne i zatvorene osobe, onog trenutka kada se zaljube, Bikovi počinju da primećuju i najmanje sitnice na drugoj osobi, te im često nedostaje njihov miris, osmeh ili jednostavno prisustvo.

Blizanci

Komunicirate pogledom. Kontakt očima je veoma bitna stvar za Blizance, a kada sa nekoga ne skidaju oči tokom čitavog izlaska ili razgovora i očima uspevaju da im prikažu svoja osećanja, znate da su definitivno pali na tu osobu i da to mora biti ljubav.

Rak

Pripremaju romantična iznenađenja. Rakovi su izuzetno romantične prirode i onog trenutka kada krenu da maštaju o romantičnim trenucima sa drugom osobom, sigurni su da je to to.

Lav

Gledaju njihove slike po ceo dan. Lavovi su osobe kojima je izuzetno bitan fizički izgled, zbog čega promeravaju svog potencijalnog partnera na desetine puta. Onda kada shvate da im pred njihove ličnosti prija i njihov fizički izgled, Lavovi su spremni da uplove u ljubavnu vezu.

Devica

Sećaju se i sitnih detalja o drugoj osobi. Device su apsolutni perfekcionisti u svemu, tako da se uvek sećaju i najsitnijih detalja o drugoj osobi, ali samo ukoliko im je dovoljno stalo, Ukoliko su upamtili vaš omiljeni film ili pesmu, sigurno su ludi za vama.

Comments