I to znači da se pojas polako ali sigurno vraća u igru. Međutim, naravno da treba voditi računa kako će to sve ukupno izgledati. I treba da znaš da postoji više vrsta ovih širokih pojaseva i da treba da izabereš onaj koji najviše odgovara tvojoj figuri.

Jasno je da upravo ovaj pojas može da ti omogući da izgledaš mršavije, da ti stanji struk i sakrije sve ono što ne želiš da prikažeš. Međutim samo jedan mali pogrešan korak može da učini da upravo ovim širokim pojasem istakneš sve ono što ne želiš, da kada sedneš to bude sasvim pogrešno postavljeno i da dodaš sebi kilograme. To niko ne želi, a ne želiš ni ti!

Sa druge strane, ovi pojasevi mogu da izgledaju prilično moćno. I tek očekujemo da svetske influenserke zablistaju priklanjajući se ovom trendu. Za početak, savetujemo ti da nikako, nikako ne pokušavaš da iskopiraš stajling koji je nekada išao uz ove široke pojaseve. Pokušaj da razmišljaš van kutije i kombinuj ga sa sadašnjim aktuelnim kombinacijama.

To ne mora da bude klasičan široki pojas, na koji si odmah pomislila. To može da bude onaj pojas koji se širi i koji je malo tvrđi. Možeš da ga kombinuješ čak i uz odela, sakaoe i sve ostale elegatne varijante. 

Naslovna fotografija: instagram.com/drie.wmag/

Jelena 

Comments