Dolazi nam proleće i vreme je da sumornu zimsku garderobu zamenimo odećom punom boja. Kada govorimo o odeći koja se nosi na proleće, ne može da se ne izbegne spominjanje cvetnog dezena. Ovo je jedan od najveselijih dezena koji možete nositi, ali je i pomalo očigledan izbor. U smislu, postoji toliko zanimljivih i neobičnih dezena koje možete nositi pored cvetnog. Imamo nekoliko predloga koji su dezeni odličan izbor za prolećne dane.  

Geometrijski print

Printovi mogu biti rizičan modni izbor, ali ako znate kako da ih nosite, bićete upečatljivi po svom neobičnom stilu i hrabrim kombinacijama. Geometrijski print može biti idealna poslovna kombinacija, baš zato što izgleda uredno i profesionalno.

Takođe, ako želite možete se zabaviti sa geometrijskim printom i bojama, jer ćete izgledati veselo i dobićete taj prolećni vajb. Ova vrsta printa se najviše nosila sedamdesetih godina prošlog veka, te ćete uz geometrijske šare postići i retro look. 

Animal print

Sa animal printom ćete izgledati kao kraljica stila ili kič – ne postoji između. Sve zavisi od toga koje komade animal printa nosite i sa čime ih kombinujete. Dakle, u pitanju su materijali, boje, oblici i kvalitet izrade.

Neupitno je to da li ćete biti primećeni, jer printovi i šare su ono što se izdvaja od jednobojnih i jednostavnih kombinacija. Ako volite da rizikujete, printovi i jarke boje su prava stvar za vas. Animal print je već sam po sebi upečatljiv, a taj efekat možete povećati time što ćete dodati detalj koji će biti u kontrastu sa printom. To može biti tamnozelena torbica ili crvene cipele. Verujte, ovakvo kombinovanje boja sa tigrastom suknjom ili košuljom će postići pravi efekat.

Evo još jedne rizične kombinacije koja je definitivno uspela – animal print od glave do pete:

Comments