Apstraktni print

Apstraktni print predstavlja, takozvani, umetnički print i u poslednje vreme je postao izuzetno popularan. Šta se vezuje za ovu vrstu printa? Mnoštvo boja, neobičnih oblika, umetničkih dela. Da, na sebi možete nositi Picassa, Van Gogha, Kandinskog i da to izgleda vrlo šik.

Kao i sa svakim pritom, i ovde je najveća tajna u tome da vešto ukombinujete boje. Apstraktni print je dovoljno neobičan i šaren da može nositi čitav vaš outfit, te nije neophodno kombinovati ga sa još dezena.

Kombinovani printovi

Toliko zabavnijih printova postoje od floralnog, a kombinovani printovi su definitivno vrhunac te zabave. Više printova na vama može izgledati vrlo loše ili neočekivano dobro – jednostavno nema sredine kad su printovi u pitanju.

To mogu biti geometrijski i animal print, više vrsti animalnog printa, štrafte i tufne, karirano i animal print. Igrajte se, ali se potrudite da boje idu jedna uz drugu. Evo kako to može izgledati:

Šljokice

Jeste da šljokice nisu print, ali su svakako vredne pomena kad u prolećne kombinacije želite da dodate malo boje. Nemojte se plašiti da šljokice nosite i u toku dana; ne moraju biti rezervisane samo za noćne izlaske i elegantnije kombinacije. A onda, iskombinujte šljokice sa nekim printom i dobijate pravi modni pogodak!

Naslovna fotografija: instagram.com/inspiringinstafeeds

Jovana Petković

Comments