Sve devojke koje prate modu i modne trendove znaju da se na početku svake nove sezone predstavljaju trendovi koji će biti vodeći u tom periodu, a ovo ne važi samo za odeću, već isto tako i za šminku i frizure. Ipak ono što je zajedničko svim trendovima jeste to što su mnogi od njih zapravo stari i već viđeni, samo se osvežavaju novim detaljima i na taj način se prilagođavaju trenutku. Ovo i nije tako loše, naročito kada je reč o nečemu što smo ranije jako volele. Već nošen i proveren trend uvek predstavlja dobar izbor, posebno u situacijama kada smo ostale bez ideja kako da osvežimo svoj izgled.

Pošto danas govorimo o kosi, predstavićemo vam frizuru koja je ranije bila jako popularna, a sada se ponovo vraća na velika vrata! U pitanju nije ništa revolucionarno što ne možete da iznesete, a ako ste ovakvu kosu i ranije obožavale, verujemo da će ista situacija biti i ovog proleća.

Reč je o nemarnoj, ležernoj frizuri sa šiškama koja treba da bude čupava, neobavezna i sve samo ne “svaka dlaka na svom mestu”. Takođe, sama forma frizure treba da bude stepenasta, a šiške duže, tako da ih možete nositi i na stranu i “na čelu”. Sećate se kako ste ranije “ludele” za ovakvom kosom?

kosa 2 Ovu frizuru ćete OBOŽAVATI i ovog proleća
Comments