Ovakva frizura je savršena za devojke koje ne vole da peglaju kosu i provode previše vremena sređujući i nameštajući frizuru. Ovde je jedino važno samo da vas frizer dobro ošiša i kasnije će vam samo biti potrebno da operete kosu, malo je prosušite i to je to – vaša frizura je gotova! Tako je, čak ni šiške ne moraju da budu “pod konac”. Što nemarnije i opuštenije – to bolje.

Kada je reč o dužini kose, zapravo dužina nije ni bitna. Simpatičnu, stepenastu frizuru sa šiškama možete imati bilo da ste već bile ošišane na paž, bilo da imate srednje ili baš dugu kosu. Bitno je samo da svoju kosu osvežite “stepenovima” i “repovima” i date joj živost i volumen. Ukoliko niste fan šiški i to je u redu, taj “deo” frizure možete da preskočite. Ukoliko vam je kosa prirodno talasasta, neće biti potrebno da se previše mučite oko nameštanja, ali ako vam je kosa ravna, probajte da je “nagužvate” ili uvijete presom za kosu. Možete čak i da je natapirate, jer je ovde akcenat upravo na što “luđoj” frizuri.

Ukoliko volite da se oblačite u hipi i boho stilu ovakva frizura će se savršeno uklopiti uz vaše svakodnevne kombinacije. Kada je reč o make up-u, s obzirom na to da je ova frizura jako opuštena i “divlja”, najbolji izbor biće nude make up koji će doprineti vašem ležernom i prirodnom izgledu.

Da li ste i vi volele ovu frizuru? Hoćete li je nositi ponovo?

kosa 3 Ovu frizuru ćete OBOŽAVATI i ovog proleća kosa1 Ovu frizuru ćete OBOŽAVATI i ovog proleća

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu!

Izvori fotografija: www.stylecaster.com

Ivana Tomić

Comments