Ova manifestacija u organizaciji kompanije Filinvest, predstavlja najviša modna, stilska i estetska dostignuća Pal Zileri jedne od vodećih svetskih robnih marki za mušku modu. Dugogodišnji zvanični partner revije, kompanija PSP Farman, premijerno u funkciji generalnog sponzora revije, ponosno predstavlja svoj vodeći projekat u Srbiji WEST 65 , novi stambeno-poslovni kompleks, čija izgradnja uskoro započinje na jednoj od najlepših lokacija na Novom Beogradu – uglu ulice Omladinskih brigada i trase unutrašnjeg magistralnog prstena. Komfor, udobnost i raznovrsni sadržaji koji odgovaraju zahtevima i potrebama savremenog načina života, stanovanja i poslovanja biće na raspolaganju budućim stanarima i posetiocima. Specifičnost kompleksa WEST 65 jeste to što će oslikavati duh i atmosferu starog dela grada, a ujedno će biti vrlo moderan, tehnološki napredan, savremenog dizajna i kvaliteta, uz zadovoljenje najviših ekoloških standarda.

Inspiracija večitim šarmom Kaprija u kolekciji Pal Zileri proleće/leto 2011

DJT4733 Revija Pal Zileri net 637x1024 Pal Zileri kolekcija proleće/leto 2011.

Kapri je sinonim retro glamura još od legendarnih šezdesetih godina i obavezna destinacija međunarodnog džet seta… Ovo malo šarmantno ostrvo očarava ceo svet svojom romantičnom atmosferom, istorijom, jedinstvenom arhitekturom i prelepom prirodom. Boje i strast pejzaža Kaprija osnovna su inspiracija kolekcije Pal Zileri za proleće/ leto 2011.

BOJE: Plavi tonovi kolekcije inspirisani su karakterističnim nijansama mora, pomešani sa crvenom nijansom bakara ruže, brilijantno zelenom živopisne vegetacije i uvek prisutnom belom nijansom fasada kuća obasjanih jarkim ostrvskim sunčevim zracima. U klasičnijim izdanjima, plava se kombinuje sa antički roze – protkanom elegantnim motivima, a otmenost biserno sive biva naglašena nijansom žalfija zelene ili visterije. Kolorit kolekcije upotpunjuje kombinacija kontrasta čolokadne braon sa kobaltno plavom i svetlo bež.

KROJ: Lepršavost i tradicija se susreću u neformalnim odelima skrojenih od ultra lakih platna i širokih revera koji podsećaju na ručno šivena odela napolitanskog stila. Sličan sklad primetan je i kod tkanina, koje sadrže široke pruge ili nijansiran karo dezen, sa efektima u tkanju koji naglašavaju finoću ekskluzivnog elastičnog pamuka tipa 150’s.

DJT4740 Revija Pal Zileri net 629x1024 Pal Zileri kolekcija proleće/leto 2011.

MATERIJALI: Birani za nosivost besprekorne neformalne udobnosti…Pletivo se kombinuje sa obrađenim platnom, a luksuzne meke vune ili platna sa brušenim pamukom. Večernji sakoi imaju dvoredno kopčanje, uz obične ili špicaste revere.

DETALJI: Detalji na pantalonama sadrže notu elegancije, ponovo moderni zahvaljujući Princu Čarlsu.  Kontrastna Oksford postava tretirana je brušenim džins efektom – inspirisanim motivom soli iz Kaprijskog mora. Pletiva sadrže motiv izbeljenih pruga, dok se kod košulja pojavljuju “pejsli” otisci i kontrastni detalji opuštenog “riviera” imidža. Izraženo prisustvo svetlosti u modelima kolekcije obeležava povratak bojama, sa naglaskom na kontrastne kombinacije tkanina kao što su vuna, lan i svila.

DJT4778 Revija Pal Zileri net 679x1024 Pal Zileri kolekcija proleće/leto 2011.

Novi “Metropolitan” izgled kolekcije Pal Zileri Lab

Hromatska priroda Pal Zileri Lab kolekcije proleće/leto 2011 otkriva sklad elegantnih urbanih boja  pomešanih sa zabavnim, šarenim i letnjim nijansama. Identitet kolekcije izrazen je kroz četiri verzije različitih raspoloženja.

Crna je razređena sa smeđe belom i prosvetljena sa crvenom koja stvara hibrid između urbanih i mornarskih stilova. Rubin nijanse opuštaju formalnost sive boje u kombinaciji sa belom, dok se peščani tonovi pretaču u indigo plave i izbledele braon nijanse. Na kraju, paleta sunčanih boja izrazena je kroz  jake nijanse narandžaste, žute i indigo plave.

Živahnost i svežina inspirišu dizajn kolekcije, pa je celokupan izgled pun iznenađujućih detalja.

Ručno krojene jakne “barakuda” od čvrstog platna razigrane su otiskom jakih šara i prugastog dezena na pepito pozadini. Nova kolekcija jakni sa dva lica obogaćena je raznim grafičkim efektima. Funkcionalni i  moderni blejzeri od poliestera naglašeni su  personalizovanom postavom i zakrpama na laktovima od  najlon mreže koja se preliva u duginim bojama.

DJT5329 Revija Pal Zileri net 677x1024 Pal Zileri kolekcija proleće/leto 2011.

Odela odlikuje sofisticirana mekoća, postignuta udobnim materijalima koji omogućavaju komforno nošenje u svim prilikama. Novi “metropolitan” izgled izražen je kroz kratke kapute i mantile od voskiranog pamuka – koji im daje upecatljiv efekat.

Sportska odeća je urbana i šik, sa materijalima od prirodnih vlakana kao što su  voskirani pamuk ili pamuk pomešan sa lanom, modernizovan inovativnim  tretmanima koji omogućavaju univerzalnu upotrebu. Hit su šarene kabanice i jakne za šetnju po prirodi.

Slično tome, kožne jakne su prošarane efektima “iznošenog imidža”, postignutog pranjem specijalnim enzimima. Takodje, prisutni su i eksperimenti sa neobičnim kombinacijama isprane kože i organce, metaliziranog poliestera i pamučne svile. Triko pletiva imaju na sebi boje dobijene mešanjem i razređivanjem u formi hladnih izbeljivača i otisaka nanesenih sprejom.Strukirane košulje imaju brojne detalje koje modelima daju izgled prestižnosti.

Farmerke i pantalone odlikuje prepoznatljiv LAB dizajn, uz razne šarene materijale sa unutrašnje strane i pregršt novih boja i nijansi. Širok izbor aksesoara uključuje šalove, kravate, kaiševe i cipele koji favorizuju korišćenje boje i čine dopunu jakom imidžu kolekcije.

grupna 2 1024x653 Pal Zileri kolekcija proleće/leto 2011.
Comments